Šarić nije naručio ubistvo Žapca?

Upucani kontroverzni biznismen Nebojša Tubić se probudio iz kome i tvrdi da nema veze sa odbeglim narko-bosom, ali dodaje da drugi njemu duguju

  • 0

Nebojša Tubić - Žabac (52), kontroverzni novosadski biznismen i bivši dečko folk pevačice Goce Božinovske, koji je metkom iz "škorpiona" teško ranjen u glavu u bašti picerije "Aleksandar", u nedelju se probudio iz kome, a istražni organi su s njim odmah obavili i prvi razgovor.

- S obzirom na težinu povrede i njegovo i dalje vrlo teško stanje, razgovor je bio kratak i više fragmentaran. Uz ostalo, on je tvrdio da nema nikakve veze sa klanom Darka Šarića - kaže izvor blizak istrazi.

Uprkos tome, pretpostavka da je Tubić bio meta profesionalnog egzekutora, upravo klana odbeglog pljevaljskog narko-bosa, i dalje se ne odbacuje. Na suđenjima Šariću pominjan je kao čovek koji je prisustvovao Šarićevim sastancima s Miletom Jerkovićem i Jocom Amsterdamom u vili na Tatarskom brdu u Sremskoj Kamenici.

- Tubić je u razgovoru tvrdio i da nikome ništa ne duguje, odnosno da se nikome nije zamerio. Dodao je, međutim, da jedan novosadski biznismen njemu duguje poveću sumu novca - kaže izvor.

Prvi razgovor inspektora sa Tubićem, posle njegovog buđenja iz kome, nije razjasnio da li on poznaje ili bi, eventualno, mogao da prepozna čoveka koji je sa udaljenosti od desetak metara pokušao da ga ubije. Napadač, naime, nije imao nikakvu masku, pa je Žabac koji je licem bio okrenut prema njemu, uprkos činjenici da je ovaj na glavi imao pecaroški šešir, mogao da mu vidi lice.

Tubić se i dalje nalazi u jednici intenzivne nege Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

- Za sada mogu da kažem samo da je njegovo trenutno stanje stabilno i zadovoljavajuće - rekla je Jelena Jurišin, portparolka KCV.

(Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA