VELIKI MARTOVSKI UDAR NA KORUPCIJU: Uhapšeno ukupno 46 osumnjičenih, privedeno 15 policajaca i sudija!

Uhapšeno je i 15 pripadnika beogradske saobraćajne policije, koji su izvršili krivično delo primanja mita, čime je pričinjena materijalna šteta od tri miliona dinara

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da je uhapšeno ukupno 46 osoba osumnjičenih za privredni kriminal i pranje novca.

Kako je rekao ministar, uhapšeno je pet osoba koje se sumnjiče da su od 2009. godine do danas izvršile više krivičnih dela pranja novca.

Takođe, uhapšeno je i 15 pripadnika beogradske saobraćajne policije, koji su izvršili krivično delo primanja mita, čime je pričinjena materijalna šteta od tri miliona dinara.

Uhapšen je i sudija za prekršaje u Guči zbog primanja mita, kao i službenica PIO fonda koja je unosila fiktivni radni staž pojedinim građanima čime je budzet oštećen za 4,5 miliona dinara.

Stefanović je rekao da je borba protiv korupcije veoma važna i da će policija pokazati da će svi koji to čine biti sankcionisani i snositi odgovornost. Uhapšeni se terete da su oštetili budžete Republike Srbije, AP Vojvodine i više opština u Srbiji za sedam miliona evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žuti

    18. mart 2016 | 12:29

    Ko ne poštuje Zakon Srbije mora da odgovara nije bitno ko je u pitanju, protekcija ni za koga....

  • Nada

    18. mart 2016 | 11:55

    Državu ne sme niko da potkrada,porez mora da se plati a kriminalce će Stefanović smestiti u zatvor.

  • Marinko

    18. mart 2016 | 11:48

    Ma ko god to bio, korupciji se treba stati na put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA