AKO NEKO NEPOZNAT POKUŠA DA VAS ZAGRLI, BEŽITE: To je novi način na koji lopovi PLJAČKAJU (VIDEO)

Konverzacija traje dugo, a lopovi se trude da dođe i do bilo kakvog fizičkog kontakta, kako bi neprimetno ukrali ono što su nameravali

  • 0

Dve žene su zaustavile drugu ženu na ulici i pritom tu situaciju iskoristile da je opljačkaju, nedavno u Velikoj Britaniji. To su uradile na jedan neverovatan način, grlile su je dok su joj skidale nakit koji je nosila.

UŽASNA PLJAČKA: Izvadio pištolj usred kazina sa 700 ljudi, a onda je nastala DRAMA!

One su prolaznicu pitale gde se nalazi bolnica, a kada im je dala uputstva kako da dođu do te ustanove, one su izašle iz auta i zahvaljivale joj se. Stavljale su joj svoje ogrlice i narukvice, a u međuvremenu skidale njene i tako izvele krađu.

U plavom "fordu" su bila dva muškarca koja su nastavila brzu vožnju kada su žene završile sa svojom misijom.

Incident je zabeležen na snimku a detektivi pozivaju sve koji prepoznaju ili znaju bilo koju informaciju o ženama da prijave policiji.

Ovakve okolnosti su idealne za lopove, jer je žrtva zbunjena i pažnja joj je skrenuta različitim temama i izgovorima, kako bi konverzacija trajala što više a samim tim imaju i više prilika za krađu.

Iako se ovaj slučaj desio u Velikoj Britaniji, predstavlja opasnost po sve, jer se "lopovski zanat" i sve prevarantske fore lako i brzo šire iz zemlje u zemlju.

(Telegraf.rs/ Izvor: telegraph.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA