ŠUTANOVAC: SNS sprema nerede! VUČIĆ: Šutanovca treba vezati za radijator!

"Šutanovac je poremećen čovek i zreo je za vezivanje za radijator u Lazi Lazareviću", kaže zamenik predsednika SNS-a povodom izjave funkcionera DS-a da naprednjaci spremaju nerede u nedelju

  • 13

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić je reagujuići na izjavu potpredsednika DS-a Dragana Šutanovca, da naprednjaci spremaju nerede sa ciljem da se destabilizuje zemlja, nazvao ga "bolesnikom".

Aleksandar Vučić tvrdi za Telegraf da su tvrdnje potpredsednika DS-a "gluposti" i da SNS ne namerava da izaziva nikakve nerede koje bi mogle da destabilizuju zemlju.

- To su najobičnije gluposti, a Dragan Šutanovac je psihički poremećen čovek. On je bolesnik, a njegov slučaj treba da razmatra konzilijum lekara duševne bolnice i zreo je za vezivanje za radijator u "Lazi Lazareviću" - kaže Vučić.

Potpredsednik DS-a Dragan Štanovac izjavio je da SNS sprema da u drugom krugu predsedničkih izbora, zakazanih za 20 maj, na biračkim mestima u Srbiji lomi glasačke kutije i time napravi haos i farsu od izbora.

Šutanovac je rekao da su naprednjaci uoči Ðurđevdanskih izbora imali pripremljen plan da sa biračkih mesta uzimaju glasačke listiće, kako bi posle mogli da optužuju da je došlo do izborne krađe.

On je dodao da sada, isto tako, imaju plan da od drugog kruga predsedničkih izbora naprave farsu i tako destabilizuju državu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA