OVO JE JELENA SPASIĆ, MAJKA HRABROST: Osetila slabe bolove, a onda se desilo nešto što niko nije OČEKIVAO!

Jelena Spasić (30) objašnjava da je dobila slabe bolove, koji su ličili na lažne trudove i da je otišla do toaleta, a već minut kasnije prva beba je počela da izlazi

  • 2

Na početku devetog meseca trudnoće, iznenada, u svom domu u mestu Bojnik kod Leskovca, porodila se Jelena Spasić (30), koja je na svet donela blizance Lenu i Lazara.

Majka hrabrost, kako je zovu u leskovačkom porodilištu, objašnjava da je dobila slabe bolove, koji su ličili na lažne trudove i da je otišla do toaleta, a već minut kasnije prva beba je počela da izlazi.

- Sela sam na krevet i sve je bilo gotovo. Oko mene su se nalazili suprug Novica, svekrva, svekar i najstarija ćerka od dvanaest godina. Kada su videli šta se dešava, nastala je panika. Moj suprug se najviše unervozio, trčao je po kući i samo što se nije onesvestio. Morala sam da ih smirujem, da se saberu i pozovu Hitnu pomoć - priča Jelena i dodaje da su se pojavili brzinom svetlosti.

U međuvremenu je došao i ginekolog iz lokalnog Doma zdravlja. Kada su počeli sledeći trudovi, sestra je bila prisutna kako bi presekla pupčanu vrpcu. Nakon toga hitno su se uputili u porodilište Opšte bolnice u Leskovcu, gde su je dočekali kao caricu.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

- Sve je bilo organizovano kao na filmu. Jedna ekipa je preuzela decu, druga mene. Lena i Lazar imaju 1,9 i 1,8 kilograma, trenutno su  u inkubatoru - priča Majka hrabrost za Blic, dok medicinske setre kažu da se blizanci uglavnom drže za ruke, da su neverovatno lepi, blagi i disciplinovani.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Porodica Spasić već ima petoro dece, uzrasta od pet do 12 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA