Uzmite ovih 50 evra i trgujte akcijama Facebook-a!

Dovoljno je da učinite samo dva koraka i da već u trećem dobijete novac uz pomoć kojeg ćete trgovati i zarađivati na svetskoj berzi

  • 1

Početkom godine, akcije Facebooka su, po prvi put, ušle u grupu od 20 akcija u koje investitori najviše ulažu u SAD-u. S vrednošću od oko 300 milijardi dolara, Facebook je osma po vrednosti kompanija na svetu, ali i najveća društvena mreža s preko 1.6 milijardi korisnika.

Uključite se u trgovanje cenom akcija Facebooka od svoje kuće potpuno besplatno, u tri jednostavna koraka:

1. registrujte besplatni nalog za trgovanje na OVOM LINKU,

2. verifikujte nalog,

3. automatski dobijate 50 evra na svom nalogu s kojima odmah možete da počnete da trgujete i zarađujete na svetskoj berzi.

Da bi akcija postala jedna od najtrgovanijih od strane institucionalnih investitora, ona zaista mora da bude takozvani "blue chip" - akcija koja je simbol za kvalitet i vrednost.

Razlog zašto se akcijama Facebooka toliko trguje je taj što su jednostavno postale prevelike da se ignorišu. Tokom prošle godine akcije Facebooka su porasle 32 odsto i značajno su povećale svoj procenat, kako u okviru S&P500 indeksa, tako i u Nasdaq-u.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Warren Buffett-a, koji se smatra najboljim investitorom svih vremena, zaradio je najviše kloneći se skoro u potpunosti tehnološkog sektora. Prebrzi razvoj tehnološke industrije i nemogućnost da predvidi koje će kompanije opstati bar deset godina a koje ne, učinili su da ovaj veliki investitor zaobiđe ovaj sektor.

Pre par godina smatralo se da će sve manji broj mladih koristiti društvene mreže i da će Facebook imati sličnu sudbinu kao MySpace. Što očito nije slučaj.

Broj aktivnih korisnika Facebooka i dalje raste i to bržim tempom nego na primer kod Twitter-a i ako već ima skoro pet puta više korisnika od njega. Sve u svemu, institucionalni investitori konačno su akcijama Facebooka dali mesto koje zaslužuju, uz spoznaju da će Facebook očigledno opstati duže vremena na finansijskom tržištu nego što se iko nadao. Pored institucionalnih, i pojedinačni investitori sve više ulažu u akcije Facebook-a.

Od početka godine do danas, akcije Facebook-a porasle su preko 9 odsto, a prema analitičarima Financial Times-a, u toku ove godine lako bi mogle da porastu dodatnih 20 odsto.

FXLider ima saradnju s Fortrade Limited - kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA