VATRENU SLAĐU ČEKA KAZNA: Mora bivšem ljubavniku da plati štetu na "mercedesu"!

Raskid sa Slađanom skupo je koštao Zorana, koji je u braku sa drugom ženom. Plamen je u potpunosti progutao “mercedes” na lokalnom putu u blizini Aranđelovca, a on je zadobio lakše opekotine na rukama

  • 5

Slađana Lazarević (40) moraće bivšem ljubavniku, kome je zapalila “mercedes”, da plati štetu, kao i da određenu sumu uplati u humanitarne svrhe! U momentu kad je zapalila “mercedes” on je bio sa dve devojke.

Predala se žena koja je BIVŠEM DEČKU ZAPALILA MERCEDES

- Ona je osumnjičena za izazivanje opšte opasnosti i saslušana je. Sve je priznala, a sud joj je dao rok do juna da novac plati u humanitarne svrhe. Takođe treba i da oštećenom nadoknadi štetu. Kako do sada protiv nje nisu podnošene krivične prijave, ako do juna ispuni te obaveze, optužnica protiv nje neće biti podignuta. Ako ne uplati novac, protiv nje biće podignuta optužnica za izazivanje opšte opasnosti - objasnila je Slavica Despotović, portparol tužilaštva u Aranđelovcu, piše Blic.

Foto-ilustracija: Foter / Billy Wilson Photography, Facebook/Sladja Lazarevic Foto-ilustracija: Foter / Billy Wilson Photography, Facebook/Sladja Lazarevic

Zoran Marković iz Jelenca, kome je Vatrena Slađa zapalila “mercedes”, rekao je da nema pojma da je ona davala iskaz u sudu. Izjavu sam dao još u decembru, ali ne znam ni da je ona saslušana. Niko me nije obavestio da je saslušana, ni da je prihvatila taj sporazum i da treba da mi isplati pare zbog zapaljenog “mercedesa”. Automobil mi je potpuno uništila, šteta je oko 1.500 evra - naveo je Marković koji se od incidenta nije video sa Slađanom.

ON VIŠE NIKAD NEĆE OSTAVITI DEVOJKU: Beograđanka udarila pa zapalila mercedes bivšeg dečka!

Raskid sa Slađanom skupo je koštao Zorana, koji je u braku sa drugom ženom. Plamen je u potpunosti progutao “mercedes” na lokalnom putu u blizini Aranđelovca, a on je zadobio lakše opekotine na rukama.

Izvesna Šumadinka Ivana, zbog koje je Vatrena Slađa zapalila „mercedes“ svom dečku Zoranu Markoviću, tvrdi da ona nije njegova devojka. Kaže da ima dečka policajca s kojim je u tajnoj vezi i za koga se udaje.Vatrena Slađa je, kako je “Blic” već pisao, samo dva dana posle incidenta pobegla u Švedsku s novim dečkom, koji godinama živi u kraljevini na severu Evrope.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA