Dačić: Predsednički izbori da proteknu u miru

Treba se vratiti u normalni politički proces i voditi računa da se kampanja ne pretvori u haos, rekao je predsednik SPS-a

  • 0

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je najvažnije da drugi krug predsedničkih izbora protekne u miru i da se potom pristupi konstituisanju organa vlasti u skladu sa izbornom voljom građana.

On je pozdravio odluku predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića da učestvuje u drugom krugu predsedničkih izbora, istakavši da je vreme "da stavimo tačku na izbore i da se okrenemo Srbiji".

On je istovremeno ukazao i na ličnu odgovornost svakog od učesnika u izbornom procesu, istakavši da "nije pristalica nikakve izborne krađe, ali ni haosa koji može da nanese štetu Srbiji".

- Sve treba da se vrati u normalni politički proces, razumem i potrebe kampanje i motivacije biračkog tela koje je radila SNS, ali treba voditi računa da se kampanja ne pretvori u haos - rekao je Dačić.

(D.Z./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA