(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovo hvatanje psa lutalice KLEŠTIMA ZA VRAT razbesnelo je Srbiju!

Direktor JKP "Kruševac" Boban Kostić je naveo da će sa psom gostovati na lokalnim televizijama, kako bi dokazao svima da je sa njim sve u najboljem redu

  • 27

Na društvenim mrežama osvanuo je video snimak koji je rabesneo javnost, naročito ljubitelje životinja, koji od jutros ne prestaju da zovu našu redakciju.

Naime, u centru Kruševca snimljeni su komunalci kako kleštima za vrat hvataju psa lutalicu i odvode ga. Da sve bude gore, cela akcija je unapred smišljena. Jedan od njih pripitomljava pse, mazi ih i hrani, dok drugi sa klještima prilazi i hvata jednog od njih - za vrat!

OVO JE NAJTUŽNIJA BROJKA U BEOGRADU: Nikad nećete pogoditi koliko pasa lutalica ima u prestonici!

Iz JKP "Kruševac" rekli su da je slučaj prijavljen od strane momka koji je držao kafić u blizini, i da su mu psi lutalice ugrožavali profit:

- Zbog učestalih napada u Nišu, pojačali smo komunalnu kontrolu u našem gradu, a u događaj koji pominjete uvid ima i veterinarska inspekcija. Ja sam gledao taj video, pas nije povređen, odveden je u prihvatilište za pse, i na bezbednom je. Klešta kojima je uhvaćen imaju graničnik, koji onemogućava stezanje psa, maltretiranje ili eventualno gušenje - navodi direktor JKP "Kruševac" Boban Kostić.

On je takođe dodao da će sa ovim psom gostovati na lokalnim televizijama, kako bi dokazao svima da je sa psom sve u najboljem redu.

Pogledajte i video hvatanja pasa lutalica na ulicama Kruševca:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadni psi

    22. mart 2016 | 16:10

    Pa kako im nije zao?Oni jadni prisli da se maze,vidi se da su umiljati i dobri.U opste nije bilo potrebe za klestima.Mogao je jednog po jednog poneti sa sobom u kombi da je zeleo.A ne da ovako muci i stresira zivotinje.Razumem da je to neki besan agresivan pas koji je ujeo nekoga ili napada nekoga pa ne postoji druga mogucnost da se savlada.Ali ovo je bas jadno i tuzno da ih tako vataju tim klestima a sami su prisli.Odvaratni su ti radnici...

  • ATIMUS

    22. mart 2016 | 20:19

    Nema gore stoke od ljucke stoke

  • Joxu

    22. mart 2016 | 18:21

    Covek radi posao sintera po uzoru i nacinu na koji radi ceo svet. Sinterska sluzba bira da li ce dobiti radnik na terenu za hvatanje pasa mrezu ili ova "kljesta" U razvijenim zemljama ubijaju ljude ko stoku ako se suprostave policajcima a mi ovde patetisemo zato sto je prikljestio neku dzukelu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA