Evo šta vas u aprilu čeka u ZVEZDARA TEATRU!

Zbog velikog interesovanja za akciju "Da čujemo pozorište", ovog meseca će biti simultano prevedene dve predstave na srpski znakovni jezik, i to "Tramvaj zvani želja" i "Čorba od kanarinca" koja će ponovo biti izvedena

  • 0

Zvezdara teatar za mesec april pripremio je bogat repertoar, a ulaznice su već u prodaji. Prvi dan aprila rezervisan je za Ramba Amadeusa i za njegovo "Veče glomazne poezije i rasklimanog džeza".

DA SVI ČUJEMO POZORIŠTE: Sada će i gluvi i nagluvi moći da uživaju u predstavama!

Zbog velikog interesovanja za akciju "Da čujemo pozorište", ovog meseca će biti simultano prevedene dve predstave na srpski znakovni jezik, i to "Tramvaj zvani želja" i "Čorba od kanarinca" koja će se ponovo izvesti.

- Interesovanje zajednice gluvih prevazilazi naša očekivanja i iz tog razloga smo odlučili da prevedemo dve umesto jedne predstave ovog meseca. Akciju realizujemo u saradnji sa Gradskom organizacijom gluvih Beograda, Asocijacijom tumača srpskog znakovnog jezika, kompanijom JTI i uz podršku grada Beograda - kažu iz Zvezdara teatra.

Foto: zvezdarateatar.rs Foto: zvezdarateatar.rs

Prema njihovim rečima, iz aprilskog repertoara izdvajaju i predstavu "Klaustrofobična komedija" Dušana Kovačevića u režiji Darka Bajića, koja će imati pet izvođenja na sceni Zvezdara teatra, i tri van Beograda, i to u Požarevcu, Šapcu i Smederevu.

VREME JE DA I GLUVI ČUJU POZORIŠTE! “Čorba od kanarinca” na znakovnom jeziku u Zvezdara teatru (FOTO) (VIDEO)

- Predstavu "Voz" možete pogledati u šest termina. Pozivamo sve da pogledaju novu predstavu "Šaka" Martina Makdone, u režiji Marka Sopića u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Anđela Jovanović, Rade Ćosić i Nenad Heraković - kažu iz Zvezdara teatra, i napominju da se ulaznice za sve njihove predstave mogu kupiti 24/7 preko sajta www.zvezdarateatar.rs, a možete ih pratiti i preko društvenih mreža Facebook, Instagram i Twitter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA