I NEMAČKA U STRAHU: Policija uhapsila tri osobe sa Kosova posle dojave

Oni su uhapšeni u kolima sa belgijskim registarskim tablicama, a kako je saopštio portparol policije, privedeni su pre terorističkih napada u Briselu

  • 22

Nemačka policija uhapsila je danas nedaleko od granice sa Austrijom tri osobe sa Kosova i pokrenula istragu o tome da li su planirali da izvedu neki napad.

Oni su uhapšeni u kolima sa belgijskim registarskim tablicama, a kako je saopštio portparol policije, oni su uhapšeni pre terorističkih napada u Briselu.

PLANIRAN NOVI KRVAVI NAPAD U ISTANBULU: Uhapšene tri osobe

Policija ih je uhapsila na auto-putu u Bavarskoj pošto su dobili dojavu, prenosi Rojters.

- Istražitelji su pokrenuli istragu s ciljem da se utvrdi da li su oni planirali neki ozbiljan kriminalni akt protiv države, pošto je postojala informacija o tome - rekao je portparol policije.

BLOKIRANA ŽELEZNIČKA STANICA U ANTVERPENU: Neredi u Belgiji se ne smiruju, jake policijske snage pokušavaju da održe red

Za sada ništa ne ukazuje da su oni povezani sa napadima u glavnom gradu Belgije, ali da se ta mogućnost ne može odbaciti.

Nemačka je podigla nivo bezbednosti na aerodromima, železničkim stanicama i granicama sa Belgijom, Francuskom, Holandijom i Luksemburgom posle napada u Briselu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raspucin

    22. mart 2016 | 22:57

    Ma nemoguće to su dobri ljudi, vaši saveznici. Čudi me bas, prosto sam iznenadjen?!?

  • brana

    23. mart 2016 | 00:23

    Was?!Kosovareng siptareng???Nix fersten???Das is jor bruder siptaren,najn?Pa sto bi voleo da vas rovokopaci sto smrde na znoj i loj dovate u sred Berlina pa da vidite zbog koga ste nas bombardovali olosi Njemacki!!!

  • Kiki

    22. mart 2016 | 23:14

    Pa gde sa kisova to su im tradicionalni prijatelji oni ne postavljaju mine oni imaju ozbiljan biznis i za to su im potrebni zdravi organi ( davaoci ) a tu minama nema mesta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA