BAKSUZ ILI SREĆNIK? Ovaj mladić je preživeo napade u Briselu, ali i u Bostonu i Parizu! (FOTO)

Mladić je pretrpeo opekotine drugog i trećeg stepena na licu i rukama u eksplozijama koje su se dogodila na briselskom aerodromu

  • 8

Amerikanac Mejson Vels (19) je jedan od 260 povređenih u stravičnom napadu terorista u Briselu. Međutim, ono što njegovu priču izdvaja od ostalih je što je on bio još dva puta u blizini sličnih drama, u Parizu 13. novembra nekoliko sati pred napad, kao i u Bostonu 2013. godini.

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Steže se obruč oko ekstremista, policija ulazi u kuće i juri OSUMNJIČENE za KRVAVA UBISTVA (VIDEO)

Mormonski misionar iz Jute je jedan od devetoro Amerikanaca koji su povređeni u napadima na aerodrom i metro u Briselu koji su se dogodili u utorak.

Njega je pogodio geler kada su bombe, koje su bile skrivene u koferima, eksplodirale na aerodromu. Pritom mu je pukla Ahilova tetiva i pretrpeo je opekotine drugog i trećeg stepena na licu i rukama.

Inače, on je bio samo jedan blok udaljen od ulice u Bostonu u kojoj se dogodio napad 2013. godine, a posetio je i Pariz nekoliko sati pre napada u novembru prošle godine, kako su preneli američki mediji.

Foto: Tanjug/AP/Joseph Empey/Chad Wells Foto: Tanjug/AP/Joseph Empey/Chad Wells

- Ovo je treći teroristički napad. Ovo je treći put da imamo dodira sa eksplozijom bombe. Živimo u opasnom svetu i nisu svi fini i divni. Rekao nam je da je bio izuzetno blizu eksploziji kada se dodgodila. Blagoslov je od Boga što je živ - rekao je otac ovog mladića.

Četvorica muškaraca iz Jute su povređena u napadima, a trojica od njih se nalaze u bolnicama. Među povređenim Amerikancima su i oficir američkih vazdušnih snaga i njegova supruga. Povređeno je i četvoro dece iz SAD.

Pročitajte još:

UHAPŠEN TREĆI NAPADAČ IZ BRISELA: Policija uhvatila Abdeslamovog saradnika

MARINA JE PRVA IDENTIFIKOVANA ŽRTVA NAPADA U BRISELU: Ćerke bliznakinje su se igrale nedaleko od nje u trenutku eksplozije! (FOTO)

OVO SU TERORISTI KOJI SU RAZNELI BRISEL: Braća El Bakraui su bombaši, treći ekstremista je još uvek u bekstvu (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs/ Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA