Uhapšen muškarac zbog pretnji Brankici Stanković!

D. A. (42) je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti jer je slao preteće poruke novinarki i Veranu Matiću

  • 7

Policija je uhapsila osobu koja je u više navrata pretila Veranu Matiću, Brankici Stanković i ljudima iz "Insajder produkcije", izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i poručio da u Srbiji neće biti onih koji mogu nekažnjeno da prete ljudima.

 

Stefanović je u pisanoj izjavi medijima istakao da je posao policije da reši sve ovakve slučajeve i sa drugim službama i organima obezbedi sigurnost i bezbednost u našoj zemlji.

 

- Apsolutna stabilnost mora da bude prioritet, jer je ona važna, kako za jačanje naše zemlje, tako i za osećaj sigurnosti svakog građanina Srbije - napomenuo je Stefanović.

 

 

Pripadnici MUP-a su u koordinaciji sa Tužilaštvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala uhapsili D. A. (42) iz Vršca zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

 

Tokom pretresa kod osumnjičenog je pronađena mačeta koja je privremeno oduzeta.

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA