OVO JE POSLEDNJA PORUKA TERORISTE koji se razneo na briselskom aerodromu (FOTO) (VIDEO)

Nakon napada policija je u smeću pronašla kompjuter koji je pripadao Ibrahimu El Bakraui i na kojem je ostavljena poruka

  • 0

Ibrahim El Bakraui identifikovan je kao jedan od dvojice napadača-samoubica sa aerodroma u Briselu, potvrdili su belgijski tužioci.

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Glavni ekstremista i dalje u begu, policija pronašla 15 kg EKSPLOZIVA tokom racije (VIDEO)

Na fotografiji nadzorne kamere koja prikazuje trojicu muškaraca osumnjičenih za napad, on se nalazi u sredini gde se može videti da nosi crnu rukavicu nu ruci kako bi sakrio detonator.

OVE EVROPSKE DRŽAVE IZBEGAVAJTE: Teroristički napadi u njima mogu da se dese svaki čas! (VIDEO)

Identitet druge dvojice još uvek nije potvrđen, iako se za osobu sa šeširom i u beloj jakni mislilo da je Najim Lacraui, osumnjičenik za kojim policija trenutno traga i o čijem su navodnom hapšenju belgijski mediji pogrešno izvestili.

MISTERIJA ČETVRTOG TERORISTE: Jedan neidentifikovani napadač je još uvek u bekstvu! (VIDEO)

Ibrahimov brat Kalid identifikovan je kao bombaš koji je izveo napad na metro stanici Malebek u samom centru Brisela.

Nakon napada policija je u smeću pronašla kompjuter koji je pripadao Ibrahimu i na kojem je ostavljena poruka:

- Uvek u begu, ne znam više šta da radim. Svuda me traže, nigde više nisam siguran. Ako ću još uvek da čekam, završiću u zatvorskoj ćeliji - piše u poruci iz koje se može naslutiti da je Ibrahima uplašilo hapšenje Salaha Abdeslama, napadača iz Pariza, te ga "nateralo" na masakr.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA