POSAO IZ SNOVA: EPS traži novog direktora, a to možete biti i vi, ukoliko ispunjavate JEDAN USLOV!

Vlada Srbije je početkom marta smenila direktora EPS-a Aleksandra Obradovića jer nije bila zadovoljna kako je sprovodio reorganizaciju tog javnog preduzeća i što se nije pridržavao mera štednje

  • 9

Vlada Srbije objavila je javni konkurs za izbor direktora Elektroprivrede Srbije na period od četiri godine. Zainteresovani kandidati prijave mogu da podnesu u narednih 30 dana.

ONI SU NAŠLI POSLOVE IZ SNOVA U EMIRATIMA: I vi možete da ih nađete, ako obratite pažnju na SAMO jednu stvar! (FOTO)

Uslovi za učešće na konkursu su da kandidat ima zavšen najmanje četvorogodišnji fakultet, najmanje petogodišnje radno iskustvo i tri godine rada na poslovima kojima se bavi EPS, kao i da nije član političke stranke, odnosno da mu miruje funkcija u stranci.

Vlada Srbije je početkom marta smenila direktora EPS-a Aleksandra Obradovića jer nije bila zadovoljna kako je sprovodio reorganizaciju tog javnog preduzeća i što se nije pridržavao mera štednje.

Obradović je na tu dužnost izabran na konkursu, oktobra 2014. godine, a pre toga je u dva mandata bio vršilac dužnosti direktora EPS-a.

Posle smene Obradovića za v.d. direktora EPS-a Vlada je imenovala bivšeg generalnog direktora Rudarskog basena Kolubara Milorada Grčića.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    23. mart 2016 | 21:02

    Ja taj uslov nemam ...DEBELU VEZU !!!!!!!!!

  • Texasm86

    23. mart 2016 | 21:39

    Jel mogu ja, naučio sam sve što ovi trenutno rukovodeći znaju... Nemam godinama šta da radim, pa od dosade ja sedim na wc solji, pa sam naučio da njamke... Pa valjda je to dovoljno...

  • M

    23. mart 2016 | 22:28

    Da mu funkcija u stranci miruje? Ha ha ha. Sta nece izmisliti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA