NA PRAVDI BOGA policajci prvo SKINULI GOLE, a onda BRUTALNO PRETUKLI Srbina i Hrvata!

N. R. (28) Hrvat iz Bosne i M. J. (25) Srbin iz Crne Gore, tužiće državu Italiju jer su ih njihovi policajci, kako kažu, bez razloga brutalno prebili u nedelju uveče

  • 33

N. R. (28) Hrvat iz Bosne i M. J. (25) Srbin iz Crne Gore, tužiće državu Italiju jer su ih u nedelju pretukli njihovi policajci, piše Blic.

Naime, ovaj incident se dogodio kada ih je italijanska policija greškom pomešala s drugom dvojicom koje traže zbog više provala koje su se jesenas dogodile u Raveni.

- Ruka i leva strana lica su mi natečene. Bilo je i modrica na stomaku, ali su već prošle. Prebili su nas bez razloga i zato ćemo ih tužiti - rekao je N. R. za ovaj list.

Prema njegovim rečima, kada su italijanski policajci videli da su ih pomešali s drugim osobama, pokušali su da im podmetnu da su lopovi.

- Sve se desilo u nedelju uveče oko 23 sata. Vozili smo se po Vićenci. Bilo je kasno i krenuli smo da tražimo aparat za piće i stigli smo do naselja Duvil. Kada smo ušli u naselje, primetili smo da nas jedan beli automobil prati kroz dve ulice koje smo prošli. Istog trenutko smo se okrenuli i uputili nazad ka Vičenci. Taj vozač nije odustajao i mi smo ukucali u navigaciiju "Zagreb", samo da izađemo na auto-put jer smo se uplašli što nas prati - priča on, pa nastavlja:

Printskrin:YouTube/Mario40029 Printskrin:YouTube/Mario40029

- Nije blinkao za nama, samo nas je pratio. Kada smo došli na naplatnu rampu Vićenca-istok, tu nas je presrelo policijsko vozilo s rotacijom i uperenim pištoljima u nas. Mi smos stali i podigli ruke. Taj što nas je pratio otvorio je moja, tj. suvozačeva vrata i počeo brutalno da me bije bez ijednog pitanja i reči.

Kako dalje priča, taj čovek je, za koga se kasnije ispostavilo da je inspektor, samo govorio "Serbo merda" (srpska go*na).

- Otkopčao mi je kaiš, tj sigurnosni pojas i bacio me na asfalt. Onda je počeo da me šutira. Nakon jedno 10 minuta, taj inspektor je prešao i na M. J. koji je već davao dokumenta i pasoše uniformisanim policajcima koji su nas dočekali s pištoljima. Dvojica drugih policajaca su mu govorila da prestane da nas tuče, ali se on nije obazirao. Sve vreme je govorio "Serbo merda".

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

Nakon 15 minuta, koliko ih je inspektor tukao, prebacili su ih u glavnu policijsku stanicu u Vićenci, gde su ih poskidali gole, a isti policajac je nastavio da ih brutalno šutira.

- Stavili su nas u ćeliju do jutra, a ujutru su nam uzimali otiske - priča dalje N. R.

Kada su završili s procedurama, pustili su ih na slobodu jer nije bilo elemenata za hapšenje i zadržavanje.

- Dobili smo advokata po službenoj dužnosti, ali ćemo angažovati novog, jer ćemo tužiti policiju za napad. Dobili smo svu medicinsku dokumentaciju o povredama. U međuvremenu, policajac u civilu koji nas je tukao, da bi opravdao batine, izmislio je priču da smo ukrali neki automobil. Dokazaćemo sve na sudu 15. aprila - zaključuje na kraju N. R.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA