Uzmite besplatnih 50 evra i trgujte akcijama Apple-a na SVETSKOJ BERZI!

FXLider, svim čitaocima Telegrafa daje besplatnih 50 evra za trgovanje cenom akcija Apple-a na svetskoj berzi

  • 2

Apple je početkom nedelje organizovao događaj u San Francisku na kome je predstavio novu, manju verziju iPhona – iPhone SE

U ovoj kompaniji se nadaju da će manji telefon pridobiti one korisnike koji još uvek koriste iPhone 5, 5S ili 5C i koji ne žele telefone sa ekranom od 4.7 inča, kao kod 6S, ili 5.5 inča kao kod 6S Plus. Prema procenama CEO-a Applea, Tim Cook-a, oko 60 odsto onih koji koriste manji iPhone još uvek nisu prešli na iPhone 6 ili neki noviji model, što predstavlja veliko potencijalno tržište.

FXLider svim čitaocima Telegrafa daje besplatnih 50 € za trgovanje cenom akcija Apple-a na svetskoj berzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Novi četvoroinčni iPhone poseduje mnogo odličnih osobina, a pri tome prodajna cena će mu biti niža od očekivane. Samo Sony proizvodi popularne telefone sa manjim ekranima, kao kod Xperia Z5 Compact modela. Ostali manji telefoni koje su proizvodili, Motorola, HTC i Samsung nisu više u ponudi.

Foto: apple.com Foto: apple.com

Kada je u pitanju nov četvoroinčni iPhone, Apple je pronašao način da svojom strategijom obuhvati i rast prodaje kao i unapređenje performansi telefona koje traže potrošači. Unutrašnje karakteristike telefona značajno su unapređene u odnosu na prethodne modele manjih telefona, pa tako iPhone SE ima isti procesori grafičke performanse kao i veći iPhone 6S. U isto vreme cena koja je niža nego što se očekivalo, pomoći će Appleu da poveća udeo na tržištima kao što je Indija, gde je prodaja skupljih većih modela imala loš rezultat.

- Nakon događaja na kome je predstavljen novi iPhone, cena akcija Apple-a je blago pala i pored rasta tokom proteklih nedelja, što se često dešava kada neki događaj prate mnoge spekulacije. Činjenica je da je Apple ostvario ono što se očekivalo, predstavio manji unapređeni telefon po nižoj ceni. I ako će niža cena imati negativan uticaj na prihode u početku, Apple se nada rastu ukupne zarade kako se očekuje veća prodaja u količini. Prema mišljenju ekonomista iz Financial Times-a, tokom godine se može očekivati rast cene akcija oko 20 odsto - navodi izvor iz Fortrade-a.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr M

    28. mart 2016 | 18:17

    Jel mogu ja da se prijavim i da odmah podignem 50 EUR, da se ne zezam sa trgovinom akcijama posto bas nesto nisam vican tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA