BIVŠI NAJTRAŽENIJI TERORISTA EVROPE NEM: Abdeslam zaćutao posle napada na metro i aerodrom i odbija saradnju sa istražiteljima!

Abdeslam, koji je uhapšen prošle nedelje, planirao je u Briselu samoubilački napad i višestruke pucnjave poput onih u Parizu u novembru prošle godine

  • 9

Glavni osumnjičeni za organizovanje terorističkih napada u Parizu prošlog novembra Salah Abdeslam, koji je uhapšen prošle nedelje u Briselu, prestao je da govori s istražiteljima od kako su se u utorak desili bombaški napadi na aerodromu i metro stanici u belgijskoj prestonici, prenosi AFP.

Ova agencija se poziva na izjavu belgijskog ministra pravosuđa Kuna Gensa.

- Federalni tužilac me je upravo obavestio da Salah Abdeslam ne želi da govori od napada na Zaventam i metro stanicu u Briselu - saopštio je danas Gens pred komitetom belgijskog parlamenta koji istražuje napade u kojima je stradala 31 osoba i više od 300 ranjeno.

EVROPA ĆE EKSPLODIRATI: Ovo je tek početak, obučeno najmanje 400 boraca za terorističke napade!

Abdeslam, koji je uhapšen prošle nedelje, planirao je u Briselu samoubilački napad i višestruke pucnjave poput onih u Parizu u novembru prošle godine, javila je belgijska televizijska stanica VRT.

Foto: Tanjug/AP/VTM Foto: Tanjug/AP/VTM

VRT je, ne navodeći izvor informacija, prenela da istražitelji veruju da su Abdeslam i još dve osobe, od kojih je jedna uhapšena zajedno sa Abdeslamom, planirali da izazovu masovne žrtve u Briselu koristeći puške i pištolje, dok bi drugi izvršili samoubilačke napade.

DA LI JE UBICA IZ BRISELA BIO U SRBIJI? Sumnja se da je DŽIHADISTA koji je AKTIVIRAO BOMBE u srcu Evrope došao sa Balkana

- Teroristi su planirali isti scenario kao onaj u Parizu, samo što je on delimično propao - navela je juče belgijska televizija, a preneo Rojters.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    25. mart 2016 | 20:49

    Pa pritegnite pticicu malo,kako to "nem"???

  • Peca

    25. mart 2016 | 22:10

    Progovorio bi mi bolesnik,makar i na bulju...

  • Dr. za rock and roll

    25. mart 2016 | 21:33

    Lako je to sine. Roknu mu jednu inekciju u venu i samo peva. A postoje i tradicionalno poznate vrste mucenja koje daju rezultat 99 odsto-- teroristi gube sva ljudska prava i ne znamo samo sta cekaju. Verovatno jos bombi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA