BOG PODRŽAO BERNIJA: Čudo na Sandersovom skupu će vas ostaviti bez teksta (VIDEO)

Dok je šampion mladih Amerikanaca držao govor u kome je isticao nepravdu koja je prisutna u svakoj pori društva najmoćnije zemlje sveta, vrabac je sleteo na njegovu binu a onda doleteo i do njegovog mikrofona

  • 1

Na sinoćnjem političkom skupu koji je Berni Sanders organizovao u Oregonu u sklopu kampanje za osvajanje predsedničke nominacije Demokratske partije, desilo se čudo. Nema druge reči kojom bi se to moglo opisati, a reakcija publike, koja je raširenih ruku gledala ka nebu, pokazuje da su i prisutni to tako shvatili.

Dok je govorio o nepravdi, o sistemu u kojem bogati postaju samo bogatiji, a siromašni samo siromašniji, u kojem je mladi Amerikanac sa fakulteta izlazi u dugovima koje će morati da otplaćuje narednih nekoliko decenija, vrabac je sleteo na binu.

Gledalište je oduševljeno počelo da kliče, a Berni se nasmejao i krenuo da kaže "vidite, ova ptičica ne zna, ali...", ali ptičica ga je prekinula i sletela pored njegovog mikrofona.

Masa je u tom trenutku eksplodirala.

- Mislim da ovde ima neke simbolike. Znam da ne izgleda tako, ali ta ptica je zapravo golubica koja od nas traži svetski mir. Dosta je sa ratovima - rekao je on, a na Tviteru je momentalno nastao trending #BirdieSanders.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    26. mart 2016 | 09:12

    Simpatije su na njegovoj - strani... (Ali zivot nije bajka,i pobedice,nazalost - zlo.)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA