SILOVATELJU SA MOSTARSKE PETLJE SMANJENA KAZNA: Umesto 18, dobio 12 godina zatvora!

Gojković je uhapšen krajem novembra 2013. u zasedi koju mu je postavila policija. Tokom suđena tvrdio je da nije kriv i da nije napadao žene

  • 20

Apelacioni sud u Beogradu smanjio je sa 18 na 12 godina zatvora kaznu bivšem vojnom policajcu iz Bele Crkve, Dejanu Gojkoviću, za koga je utvrđeno da je silovao četiri žene kod mostarske petllje, dok je još tri pokušao da siluje.

OBJAVILA SELFI S MESTA NA KOM JE SILOVANA: Bori se protiv silovatelja, a oni je uporno napadaju! (FOTO)

Kako je dokazano, silovatelj sa Mostarske petlje je od januara 2010. do 26. novembra 2013. u Beogradu, u Oblakovskoj ulici i Bulevaru Franša deperea na stapeništu mostarske petlje koja vodi do autobuskog stajališta gradskog prevoza, upotrebom sile i pretnje napastvovao žene. Istom presudom oslobođen je optužbi da je osmu žrtvu pokušao da siluje 3. februara 2013. godine.

- Nakon većanja Apelacioni sud smanjio je kaznu i osudio ga na 12 godina. Po nalaženju Apelacionog suda, prilikom donošenja odluke o kazni sud je smatrao da je izrečena kazna od 18 godina stroža nego što je sa stanovišta svrhe kažnjavanja neophodno, navodi se u obrazloženjuu odluke da Gojkoviću kazna bude smanjena za šest godina.

TOŠIĆU PREPOLOVLJENA KAZNA ZA UBISTVO: 15 godina za 16 uboda nožem supruge u toaletu!

Gojković je uhapšen krajem novembra 2013. u zasedi koju mu je postavila policija. Tokom suđena tvrdio je da nije kriv i da nije napadao žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA