Tadić: Prete plašljivi, kukavice i oni koji nemaju dostojanstva!

Predsednički kandidat DS upozorava da je atmosfera u kojoj se pominje mogućnost fizičke sile ima za cilj da se drugi krug izbora dogodi u vreme straha i da odvrati građane od glasanja

  • 1

Predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić upozorio je da je atmosfera u kojoj se pominje mogućnost fizičke sile u izbornom procesu neprirodna i da ne pogoduje građenju demokratskog sistema.

Tadić je ocenio da se na političkoj sceni stvara veštačka atmosfera koja za cilj ima da se drugi krug predsedničkih izbora dogodi u atmosferi straha.

- To bi trebalo da odvrati građane od izbora, a ja pozivam građane da u što većem broju izađu na izbore kako bi se Srbija odbranila od te atmosfere nasilja kao što smo to činili i u prošlosti - rekao je Tadić gostujući na RTS-u.

Nesagledive probleme mogla bi da proizvede, kako je kazao, eventualna odluka SNS ili njenog kandidata Tomislava Nikolića da ospore legitimnost izbora, bez obzira na njihov rezultat.

- Bez obzira na sve, ja uvek pružam ruku i tragam za kompromisnim rešenjima i zato sam često trpeo napade da je moja politika slaba i kompromiserska, ali nastaviću tako. Ja nikada nikoga nisam uvredio u kampanji ili uputio pretnju, prete plašljivi, kukavice i oni koji nemaju dostojanstva - rekao je Tadić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    15. maj 2012 | 08:50

    a kad su njegovi dolazili na vlast sa oruzjem i potpomogniti kriminalcima,kada je bilo prebijanja ljudi,placke,paljenja to je bila demokratija.Kako se dodje na vlast,tako se i ode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA