MAJKA TROJE DECE PRONAĐENA ŽIVA NAKON 42 GODINE: Napustila ih 1974. i promenila ime! (VIDEO)

Ona je sa 28 godina, odmah nakon trećeg porođaja, svoje troje dece ostavila roditeljima i nestala jer je smatrala da je mlada za majčinstvo

  • 14

Lula Gilespi Miler, majka troje dece, koja je nestala davne 1974. godine pod misterioznim okolnostima, pronađena je posle pune četiri decenije u Teksasu, gde je živela pod lažnim imenom.

Ona je sa 28 godina, odmah nakon trećeg porođaja, svoje troje dece ostavila roditeljima i nestala. Njena porodica tvrdi da nikada više nije čula za nju, osim kada je 1975. godine poslala pismo iz Ričmonda u Indijani.

MAŠA I NJENA ĆERKA TARA (5) SU NESTALE U SREDU: Ništa se nije znalo o njima do danas!

Međutim, zahvaljujući napornom radu jednog detektiva, otkriveno je da nestala majka troje dece živi u Teksasu. Njena ćerka Tami Miler je prvi put razovarala sa majkom koju nije videla od kada je imala samo dve godine.

Sedele smo pet minuta zabezeknute i bez teksta. Izgledalo je kao film - rekla je Tami Miler.

ŽENA NESTALA USRED PRENOSA NA TELEVIZIJI: Šta joj se desilo? (VIDEO)

Lula Gilespi Miler, koja danas ima 69, rekla je policiji da je u to vreme osetila da je premlada za majčinstvo i da je morala da ode. Misterija je konačno rešena. Tami Miler je pronašla svoju majku nakon 42 godine.

Pogledajte video:

(Telegraf. rs / Izvor: nbcnews.com

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA