SLOVENAČKI RULET: Seks žurke s HIV zaraženim osobama stigle u Beograd!

Seksualna zabava u kojoj učestvuju odabrane biseksualne osobe, od kojih je jedna obavezno HIV pozitivna, pre nekoliko dana održana u jednom stanu u centru Beograda. Još uvek se ne zna da li je i ko zaražen...

  • 19

Izopačeni vid zabave, bizarna erotska igra nazvana "Slovenački rulet", koja je u Sloveniji odnela i prvu ljudsku žrtvu, stigla je u Beograd!

Za neupućene, radi se o seksualnoj zabavi koja se organizuje u zatvorenom prostoru, u kojoj učestvuju strogo odabrane biseksualne osobe, koje u toku žurke stupaju u polni odnos, a jedan od učesnika u ovoj "igri" je obavezno HIV pozitivna osoba!!! Cilj igre je ostati nezaražen, a koja je osoba  zaražena, na kraju ne sazna nijedan od učesnika?!

Kako Telegraf.rs saznaje, ovakva žurka je pre nekoliko dana organizovana u luksuznom stanu u strogom centru Beograda, i u njoj je učestvovalo dvadesetak osoba. Po pravilima igre, među njima se našla i osoba zaražena neizlečivom bolešću koja je imala seksualni odnos s najmanje jednim učesnikom ove bizarne žurke.

- O toj igri sam do sada samo slušao i čitao. Preko prijatelja sam saznao da će ovde biti organizovano tako nešto, pa sam se "uglavio". Bilo ih je dvadesetak, ali sam se razoračarao, jer su žene uglavnom bile "akrepi", pa sam ranije otišao. Niko nije znao ko je u stvari zaražen, sve je delovalo kao prosečna žurka do nekog doba, kada je alkohol počeo da uzima pod svoje i kada su se gosti opustili - kaže naš sagovornik, koji je prisustvovao ovoj bizarnoj zabavi, pa nastavlja:

- Počelo je s laganim ljubljenjem po uglovima soba, da bi novopečeni parovi nakon toga krenuli u sobe koje se nalaze na gornjem nivou ovog ogromnog dupleks stana. Bilo je i strejt parova, ali i gejeva i lezbejki. Ne znam ko je bio zaražen, nisam ga (ili je) provalio.

Ovaj izopačeni vid zabave je u Sloveniji odneo zvanično i prvu žrtvu. Janez Tomažič, doktor ljubljanske Klinike za infektivne bolest, potvrdio je za slovenački portal "24 ur“ da je na njegovo odeljenje nedavno primljena osoba koja je imala seksualni odnos s osobom zaraženom HIV-om na jednoj od suludih zabava koje se odnedavno organizuju u Sloveniji.

Ovakve zabave organizuju se i u drugim evropskim zemljama, a prema nekim informacijama, nastale su u SAD. Odatle su se proširile na ceo svet, pa su stigle i i do Afrike. U Zimbabveu je jedna od žrtava javno progovorila i potvrdila postojanje ovakvih žurki, nakon što je saznala da je HIV pozitivna.

Mesta gde se bolesne žurke priređuju se razlikuju, pa se tako u SAD i Africi organizuju u vilama i bazenima, dok se u Evropi koriste stanovi i iznajmljeni apartmani. U Beogradu, ako je suditi prema prvom održanom "Slovenačkom ruletu", prate evropske trendove, a predstojeće leto će pokazati da li će se tako i nastaviti.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA