VANREDNO STANJE JOŠ OSAM MESECI: Makedonija produžila mere opreza zbog migrantske krize!

Ministar odbrane Zoran Jolevski rekao je da je ova odluka rezultat rastućeg broja migranata koji ulaze u Makedoniju i prolaze kroz nju

  • 4

Makedonski parlament danas je, zbog migrantske krize, izglasao produženje vanrednog stanja do 31. decembra u područjima uz južnu i severnu granicu, prenela je MIA.

ZAVRŠENA DRAMA U MAKEDONIJI: Policija objavila kraj akcije, nema opasnosti od terorizma

Ministar odbrane Zoran Jolevski rekao je u obraćanju parlamentu da je ova odluka rezultat narastajućeg broja migranata koji ulaze u Makedoniju i prolaze kroz nju.

MAKEDONIJA VRATILA IZBEGLICE U GRČKU: 1.500 migranta nelegalno prešlo granicu!

Makedonska agencija podseća da je vlada u Skoplju u avgustu 2015. godine zbog migrantske krize objavila 30-dnevno vanredno stanje u područjima uz južnu i severnu granicu, a narednog meseca je ova mera produžena do 15. juna ove godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    28. mart 2016 | 21:18

    Sada je vreme da sesmrdljiva evropa probudi i da se jasno kaze koja je namera tih divljaka! U Grckoj skidaju ikone i bacaju u vatru,prozivaju pravoslavlje i hriscanstvo... o takvim stvarima teba da se govori a ne da izigravamo casne sestre i da se uvlacimo onima koji nas u jame teraju.

  • Vogi

    28. mart 2016 | 20:48

    Da vi u tudjoj zemlji koja nije ni kriva ni duzna blokirate saobracaj, pa isprebijao bih vas olosi teroristicki pa bi se cesali za dupe! Zasto Bugarska i Rununija nije prihvatala migrante. Ovo je dogovoreno da idu preko nas, da mi ni krivi ni duzni placamo tudje racune!

  • BL

    28. mart 2016 | 20:48

    Ćeraj to nazad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA