POSLEDNJE ZBOGOM, DRAGI MAKI: Kolege se u Ateljeu 212 opraštaju od Marinka Madžgalja (FOTO) (VIDEO)

Poslednji pozdrav uputili su mu Petar Božović, Tanja Bošković, Bogdan Diklić, Jagoš Marković, Irfan Mensur, Rada Đuričin, Nikola Đuričko, Nikola Kojo, Vuk Kostić, Dragana i Sloboda Mićalović, Bule Goncić, Vuk Kostić, Gorčin Stojanović, Vujke, Mirka Vasiljević i ministar kulture Ivan Tasovac

  • 6
Komemoracija, Marinko Madžgalj Foto: Telegraf

Pozorište "Atelje 212" malo je da primi sve one koji žele da se oproste od svog prijatelja, kolege i člana porodice Marinka Madžgalja, prerano preminulog  glumca, zabavljača i višestrukog talenta koji je pre tri dana podlegao teškoj bolesti.

POP KOJI JE KRSTIO MADŽGALJA: U očima sam mu video želju za životom, iako je jedva stajao na nogama

Komemoracija tridesetsedmogodišnjem glumcu počela je u 11 sati na Velikoj sceni „Mira Trailović“, jednoj od sala na čijim daskama je mladi glumac odigrao svoje najbolje uloge u predstavama Sedam i po, Zbogom SFRJ, Sveti Georgije ubiva aždahu, Avgust u okrugu Osejdž i Kazimir i Karolina.

Upravo odlomcima iz tih predstava, kojima je prethodila jednominutna ćutnja, počeo je komemorativni skup. Na njemu je reči utehe i ponosa prvi izgovorio upravnik Ateljea 212 Branimir Brstina.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(VIDEO) MARINKO, UVEK SI ŽELEO DA SE SMEJEMO: Ovaj snimak je za tebe, a i nas...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NEBO JE BOGATIJE ZA JEDNOG ANĐELA: Maca rasplakao sve svojim oproštajem od Madžgalja

Poslednji pozdrav Kotoraninu uputile su mnogobrojne kolege, a među prvima je došao Petar Božović.  U mučnoj i tihoj atmosferi pristizali su Tanja Bošković, Bogdan Diklić, Jagoš Marković, Irfan Mensur, Rada Đuričin, Nikola Đuričko, Nikola Kojo, Vuk Kostić, Dragana i Sloboda Mićalović, Bule Goncić, Vuk Kostić, Gorčin Stojanović, Vujke, Mirka Vasiljević i ministar kulture Ivan Tasovac.

MADŽGALJ SE KRSTIO NA OSTROGU 20 DANA PRED SMRT: Tužna ispovest kuma pokojnog glumca

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

VRATIĆU SE! VOLI VAS VAŠ MAKI! Do kraja nije gubio nadu!

Aleksandar Srećković Kubura podelio je dirljive momente sa prisutnim kolegama i prijateljima.

- Ne mogu da izbrišem Marinkov broj, niti ću! Od subote gledam u telefon, koji više nikada neću okrenuti. Zato ću ja sa mojim Makijem da ćutim - rekao je Kubura dok su mu ruke i glas podrhtavali.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovaj tužni dan nastaviće se na na Novom bežanijskom groblju, gde će nakon opela, u 15 časova bitri sahranjen veliki i zauvek mlad Marinko Madžgalj.

Kako su se pojedine kolege pozdravile od voljenog Makija, pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirce

    29. mart 2016 | 12:02

    Uzas.Kakve legende odose!Tamo negde zivi neko drugo pozoriste neka druga scena koja je okupila Legende koje nikad ne umiru.Slava im.

  • Mira

    29. mart 2016 | 12:03

    NEKA TE ANDJELI SACUVAJU,KAD MI TVOJA PUBLIKA NISMO USPELI HVALA ZA SVAKI OSMEH I RADOST KOJU SI NAM PRUŽIO,ZA SVAKU PESMU KOJU SI OTPEVAO... NEKA TI JE VEČNA SLAVA

  • J

    29. mart 2016 | 11:53

    Ovaj mart je najtuzniji od svih. Dva velika glumca su nas napustila. Samo da se zavrsi. Da nema više tužnih i ružnih dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA