OBRIJEMO IH NA ĆELAVO, PA PO NJIMA GASIMO OPUŠKE: Ovako makroi muče prostitutke

Razgovor sa makroom se vodio početkom 90-ih kad su nadležne institucije u Rusiji bespomoćno sabirale crne statističke brojke o drastičnom porastu nasilja, prostitucije i zavisnosti o drogama među mladom moskovskom populacijom

  • 8

Šefovi lanaca prostitucije umeju da budu jako oštri prema "neposlušnim" prostitutkama, a jedna od metoda je i brijanje glave i gašenje opušaka po lobanji. Mnoge prostituke, iz straha, rade godinama za iste makroe i ponašaju se u skladu sa pravilima kako ne bi bile brutalno kažnjene.

SEKS SA ANĐELIMA SMRTI SE MNOGO PLAĆA: Ali posle njega svi umiru (FOTO)

- Obrijemo ih na ćelavo i zatim im gasimo na glavi opuške. Imamo i grublju metodu. Uguramo im čašu za vino, znate već gde, i onda je razbijemo. Pa mi im dobro plaćamo za taj posao, a osim toga, kupujemo im i finu odeću - rekla je madam Maja iz Moskve.

Razgovor se vodio početkom 90-ih kad su nadležne institucije u Rusiji bespomoćno sabirale crne statističke brojke o drastičnom porastu nasilja, prostitucije i zavisnosti o drogama među mladom moskovskom populacijom.

A brojke u glavnom gradu Ruske Federacije u to su vreme izgledale ovako: u prvoj polovini 1993. maloletne ili jedva punoletne osobe bile su odgovorne za 13 odsto provala, pljački ili nasilništva.

U samo godinu dana broj zavisnika od narkotika među moskovskim školarcima porastao je 15 odsto, a u tom gradu bilo je oko 1000 devojaka mlađih od 18 godina koje su se bavile prostitucijom.

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sastre

    29. mart 2016 | 17:09

    Evo zasto bi je trebalo legalizovati, barem ne bi trpjele razno mucenje, kako od makroa, tako vjerovatno i od klijenata. Tacno je da, na prvom mjestu, ne bi ni trebale da se bave prostitucijom, ali ako su vec primorane na to, zasto ih prepustiti na milost i nemilost makroima? To je nesto sto ce postojati i u buducnosti i mislim da legalizacija moze da donese pozitivne stvari.

  • mara

    29. mart 2016 | 17:26

    Sramota. Pa sto svojoj majci i sestri to ne rade. Na takav nacin pare da zarade. Samo isto da ime se vrati.

  • Paris

    29. mart 2016 | 16:43

    Da je ovo u USA ili na zapadu pa ajde ali u bratsku Rusiju... Bolesnika ima na sve strane nego sto smo mi tijesni i zagrizeni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA