OTVOREN KAPITOL HIL: Policija proverila sumnjive pakete

Policija je jutros u Kapitol Hilu našla i proverila dva sumnjiva paketa - jedan na istočnom prilazu i još jedan u biblioteci Kongresa

  • 1

Kapitol hil u Vašingtonu bio je zatvoren zbog sumnjivih paketa. Međutim, on je ponovo danas otvoren za posetioce sa pojačanim stepenom obezbeđenja.

ULETEO U HOL I POČEO DA VIČE "UZ BOŽJU VOLJU": Evo KO ZAISTA STOJI iza stravične pucnjave u Beloj kući (VIDEO)

Prethodno, u jutarnjim časovima, policija je u Kapitol Hilu našla i proverila dva sumnjiva paketa - jedan na istočnom prilazu i još jedan u biblioteci Kongresa.

Deo puteva je bio zatvoren, a policajci nisu puštali nove posetioce u Kapitol.

- Istražujemo dva sumnjiva paketa - pisalo je u saopštenju policije.

Ovo je drugi put da je Kapitol hil zatvoren za dva dana.

Zbog jučerašnjeg incidenta, juče su na kratko bile zatvorene zgrade američkog Kongresa i Bela kuća, a policija je članovima osoblja i posetiocima kompleksa na Kapitol hilu preporučila da se sakriju u prostorijama sedišta Kongresa.

Da podsetimo, policija je juče ranila muškarca koji je naoružan došao do ulaza Centra za posetioce američkog Kapitola, a veruje se da ovaj incident nema veze sa terorizmom. Jučerašnji napadač je identifikovan kao Lari R. Doson iz Tenesija (66), koji je optužen za napad smrtonosnim oružjem i napad na policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    29. mart 2016 | 16:15

    Evo samo o tome mislim briga me za amere kao za lanjski sneg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA