DRAMA U PALATI PRAVDE: Muškarac hteo da skoči sa zgrade, sudska straža sprečila samoubistvo

Incident se dogodio danas oko podneva na poslednjem spratu Palate pravde

  • 4

Sredovečni muškarac pokušao je danas da izvrši samoubistvo skokom sa osmog sprata kroz svetlarnik Palate pravde, ali su ga u tome sprečili tužilački pripravnici i sudska straža koji su ga zatekli kako preskače ogradu na stepeništu, saznaje "Blic".

Incident se  dogodio danas oko podneva na poslednjem spratu Palate pravde, gde su nalaze prostorije namenjene tužilačkim pripravnicima iz sva tri osnovna, kao i Višeg tužilaštva.

Muškarac ima status okrivljenog u jednom postupku koji se vodi u ovoj zgradi suda, popeo se sa nižih spratova u nameri da sebi oduzme život i baci se pravo u prizemlje zgrade, kojim u svakom trenutku prolaze desetine ljudi.

Drama je trajala nekoliko minuta da bi na posletku tužilački pripravnici i stražari uspeli da ga odgovore i prebace nazad preko ograde. Iz suda je izveden u pratnji straže, a potom sanitetom Hitne pomoći prebačen na kliniku "Laza Lazarević".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poznavalac

    30. mart 2016 | 20:09

    Nikada, ali nikada ne komentarišite ljudi samoubistva !!!! To nikada niko ne shvata osim onih koji su se ubili !!!! Plus je baksuzno jer nikada ne znate da moze i Vama da se desi !!!

  • Patriota

    29. mart 2016 | 18:23

    Ko hoce da se ubije taj odmah skoci. Ovaj je samo hteo da privuce paznju na sebe.

  • !Fox

    30. mart 2016 | 06:30

    Da je hteo skocio bi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA