(VIDEO) Poslednji ispraćaj velikog glumca Marinka Madžgalja

Kovčeg je spušten uz zvuke pesme "Ružo moja", a dok je kolona išla od kapele do grobnog mesta čuli su se zvuci trubača koji je izveo pesmu "Moj golube"

  • 11

Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju, uz zvuke pesme “Ružo moja”. Neutešni roditelji, porodica, devojka Lana Sekulić, ali i mnogobrojne kolege, prijatelji ispratili su Marinka na večni počinak.

Kovčeg je spušten uz zvuke pesme "Ružo moja", a dok je kolona išla od kapele do grobnog mesta čuli su se zvuci trubača koji je izveo pesmu "Moj golube". Duboki uzdisaji, jecaji i glas neutešne Madžgaljeve majke koja se jedva držala na nogama, ali i Marinkova devojka Lana Sekulić, sestra i kolege glumci nisu mogli da sakriju suze.

POSLEDNJE ZBOGOM, DRAGI MAKI: Kolege se u Ateljeu 212 opraštaju od Marinka Madžgalja (FOTO) (VIDEO)

Blizak prijatelj pokojnog Madžgalja obratio se prisutnima:

- Ljude si fascinirao lakoćom, a iznad svega stajao je tvoj veliki rad, rad na sebi. Uvek dostojanstven i hrabar, bio si takav do kraja života i kad je bilo najteže, ti si bodrio nas. Biti najveći i kada je najteže, to mogu samo veliki - rekao je nad humkom njegov drug iz detinjstva Lazar Đurović.

DUBRAVKA PATI ZA MARINKOM: Bivša Madžgaljeva supruga oprostila se od glumca (FOTO)

Madžgalj je bio član ansambla Ateljea 212 poslednjih šest godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovo

    29. mart 2016 | 18:11

    E moj Maki sta smo ti mi uradili da se tako šališ sa nama Jel smo te sa nečim uvredili? Ako jesmo izadji i reci ne skrivaj se! Zasto nam to radiš čoveče!!! :(

  • Vesna

    29. mart 2016 | 19:53

    Tako malo godina a tako puno maestralnih uloga.Koliko bi ih jos bilo,da prokleta bolest nije zalutala i prevarila tvoj vedri duh?Zbogom nezni Safete,dostojanstveni dr.Kosta,urnebesni Ceda Veljo...Zbogom najlepsi flamingose...Neka te andjeli cuvaju,samo su te oni dostojni...

  • VukBgd

    29. mart 2016 | 18:21

    Čeda Velja - Srpski obor knez! LEGENDA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA