MISLILI SU DA UMIRE OD RAKA, PA SU PRIREDILI VENČANJE: Onda se dogodilo pravo čudo! (FOTO)

- Osećam se kao najsrećnija osoba na planeti, pobedila sam rak onda kad sam bila tako blizu smrti - ispričala je Serena

  • 0

Serena Skot (32) se udala za svog verenika na samrtničkoj postelji, a onda se ispostavilo da je vrlo živa, i da će to, najverovatnije, biti još dugo.

Rekli mu da ima još 6 meseci života, evo kako ih je iskoristio!

Kada su joj lekari rekli da je izbočina, veličine lubenice, na njenom stomaku zapravo tumor jajnika, ova asistentkinja prodaje iz Velike Britanije bila je očajna, piše "Dejlimejl".

Ubrzo je upozorena da je u pitanju vrlo agresivan kancer, što je pokazala i činjenica da joj je jedno plućno krilo otkazalo.

Nakon što se toliko nadula, da je morala da nosi 6 brojeva veću odeću, Serena je izgledala kao da je u poodmakloj trudnoći.

Uplašena za svoj život, bila je ubeđena da nikada neće dočekati svadbu sa svojim verenikom Robertom (37), za koju su štedeli poslednjih 9 godina - pre koliko su se i obećali jedno drugom.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Za vreme hemoterapije, pitala je lekare da li će umreti, i iako od njih nije dobila odgovor, osećala je da joj je kraj blizu: njeno telo se polako predavalo, i iako se tešila mislima da je premlada da napusti ovaj svet, nije mogla da ignoriše cevčicu u svom grlu, bez koje nije mogla da diše.

"Moj organizam ne pokazuje nikakav znak boljitka, a očajna sam da postanem Robertova žena. On je moja stena, uradio je sve što je mogao da održi moj duh", rekla je Serena par dana pre nego što je 8. oktobra 2014. postala gospođa Skot.

Kako je naknadno objasnila, tada joj nije bilo ni na kraj pameti da bi stavljanje burmi moglo da znači novi početak za njih dvoje, kao i da su svi mislili da će umreti.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Pošto se čuda zaista događaju, njoj je uprkos tome ubrzo bilo mnogo bolje: hemoterapija je dala rezultate, pa se tumor smanjio, a pre 5 meseci par je obnovio svoje zavete, kao simbol započinjanja zajedničke budućnosti.

Samo godinu dana od trenutka kada se opraštala sa svojim najbližima, spremajući se da ode na onaj svet, Serena je, posle operacije odstranjivanja tumora, konačno imala svadbu o kakvoj je sanjala.

"Osećam se kao najsrećnija osoba na planeti, pobedila sam rak onda kad sam bila tako blizu smrti. Sada svaka tri meseca moram da proveravam da li se tumor slučajno ponovo pojavio, ali Robert i ja uskoro planiramo da usvojimo dete i jedva čekam da naš zajednički život počne", priča Serena.

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA