OVO IMA SAMO U SRBIJI: Putari asfaltirali ulicu oko parkiranog vozila!

Kako nisu uspeli da nađu vlasnika parkiranog automobila, radnici koji su “krpili” udarne rupe i asfaltirali oštećene površine u Ulici Branka Krsmanovića to su uradili oko vozila

  • 21

Da su naši putari dovitljivi i da ništa ne može da ih spreči u radu, pa ni parkiran automobil, pokazali su na primeru u Nišu.

(VIDEO) DA LI TREBA NEKO DA POGINE? Ljudima otpadaju delovi sa automobila zbog neobeležene rupe u VOJVODE STEPE

Kako nisu uspeli da nađu vlasnika parkiranog automobila, radnici koji su “krpili” udarne rupe i asfaltirali oštećene površine u Ulici Branka Krsmanovića to su uradili oko vozila.

U Direkciji za izgradnju grada, koja vrši nadzor nad ovim radovima, za Južne vesti kažu da su radnici preduzeća koje je obavljalo radove pokušavali da nađu vlasnika kako bi preparkirao automobil, ali im to nije uspelo.

- Iako se obaveštava da će biti radova i građani vide saobraćajnu signalizaciju, često imamo problem sa parkiranim automobilima. Ovo je trenutno veliki problem i na Trgu patrijarha Pavla koji se rekonstruiše - kažu u Direkciji i napominju da je automobil kasnije pomeren, te da su radnici asfaltirali deo puta koji je preostao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    30. mart 2016 | 10:29

    Mi smo stoka od naroda i ne treba nista krpiti osim naseg jadnog mozga.

  • Sin Dragan

    30. mart 2016 | 10:29

    Ovo ima samo kod nas.

  • Nikolas

    30. mart 2016 | 10:42

    OVDE SE TAKVA VOZILA ODSLEPAJU I VOZAC PLATI DEBELU KAZNU TAKO DA SE OPAMETI ZA SVA VREMENA!!! U SVICI IMATE I KAZNU ZA PREKORACENJE BRZINE PREMA VASEM MATERIJALNOM STANJU PA CAK I ODUZMANJA VOZILA I PRODAJE ISTOG NA LICITACIJI!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA