NAJBIZARNIJI SELFI: Putnik se slikao sa svojim otmičarem! (FOTO)

- Nasmejao sam se, stao pokraj njega, a stjuardesa nas je slikala. Bio je to najbolji selfi ikad - rekao je Britanac koji je bio jedan od talaca

  • 4

Ben Ins iz Velike Britanije se fotografisao sa sopstvenim otmičarom Seifom Eldinom Mustafom u avionu, koji je juče bio jedna od glavnih vesti u svim svetskim medijima. Jučerašnja šestočasovna dramatična talačka kriza završila se mirno kada se otmičar predao, a svih 72 putnika i članova posade u avionu oslobođeni.

TERORISTIČKI SELFI: OTMIČAR nosi SAMOUBILAČKI POJAS i pozira u avionu?

- Želeo sam da izbliza vidim njegov "eksplozivni" pojas. Ako je bomba prava, nisam imao šta da izgubim. Zaboravio sam na oprez i nastojao da ostanem veseo - objasnio je Ben.

On je bio jedan od sedmoro ljudi koji su ostali u avionu do kraja talačke krize, a na fotografiji se osmehuje kao da se apsolutno ništa ne dešava.

- Ja sam zamolio jednog od člana posade da mi prevodi i upitao ga da li bi napravio selfi sa mnom. On je samo spustio ramena i rekao OK. Nasmejao sam se, stao pokraj njega, a stjuardesa nas je slikala. Bio je to najbolji selfi ikad! - rekao je, iako se zapravo radi o običnoj fotografiji, a ne o selfiju.

Takođe, na fotografiji gde se Seif nalazi u automobilu on pokazuje dva prsta koja simbolizuju "pobedu".

Inače, sud na Kipru odredio je danas pritvor od osam dana za Egipćanina koji je juče oteo avion "Idžiptera" i preusmerio ga na Kipar pod pretnjom da će ga razneti eksplozivnim pojasom.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA