Ovi studenti su samo na prvi pogled napravili OBIČNU ŽURKU, jer o onome što se posle desilo bruji CEO GRAD! (FOTO)

Studenti Ekonomskog fakulteta organizovali su humanitarnu žurku i od sakupljenog novca kupili mobilna kolica za anesteziju

  • 1

Ginekološko akušerska klinika "Narodni front" danas je dobila savremena, mobilna kolica za anesteziju od studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu, koji su novac za kupovinu sakupili na humanitarnoj žurci koju su organizovali krajem prošle godine.  

Tom prilikom, načelnik odeljenja anestezije dr Mijomir Paštar, zahvalio se na ovom humanom gestu i vrlo korisnoj opremi vrednoj 350.000 dinara, a kojoj je još danas našao mesto u porodilištu i operacionoj sali.

NEKA SE DECA RAĐAJU! Oduševićete se kada vidite koliko BEBA je rođeno PRVOG DANA PROLEĆA

Predstavnici Grupe za SPEKOF - najveća i najbrojnija studentska organizacija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, istakli su da je ovaj vid humanitarne pomoći već postao njihova tradicija i da kad god prikupe novac, trude se da pomognu nekoj od institucija kojima je pomoć potrebna.

OTAC SE ONESVESTIO, MAJKA RODILA BLIZANCE, A NIJE ZNALA DA NOSI I TREĆU BEBU: Ispovest srpske babice koja je porodila 8.000 žena! (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sofija Matić, student četvrte godine na Ekonomskom fakultetu rekla je za Telegraf da oni već ćetiri godine zaredom prikupljaju novac i doniraju zdravstvene ustanove u vidu medicinskih aparata.

Ova kolica znatno olakšavaju rad anesteziologa i anestetičara u GAK Narodni front. Time se na indirektan način utiče na bezbednost rada na kinici, pa samim tim i kvalitet lečenja pacijenata, jer je značaj njihove namene u tome što se u posebnim pregradama omogućava razvrstavanje lekova kao i svođenje akcidentalnih situacija i infekcija na minimum.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    31. mart 2016 | 16:19

    Bedan pokušaj da se Šašić (koji je završio fakultet pre 5 godina) održi na valsti iz senke i iste ovolike sume trpa posle svake žurke sebi u džep. Zašto se ovakva akcija nije desila malo ranije ili kasnije, a ne baš u trenutku izbora za predstavnike studenata na fakultetima. Površna je naša humanost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA