NENAD ČANAK OSLOBOĐEN optužbi za prebijanje Pavla Lešanovića!

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak oslobođen je optužbi da je u kafanskoj tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake telesne povrede Pavlu Lešanoviću iz Beograda

  • 28

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je  lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka optužbi da je u kafanskoj tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake telesne povrede Pavlu Lešanoviću iz Beograda.

Tužilaštvo je optužnicom teretilo Čanka da je u tuči ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012. godine, prema Pavlu Lešanoviću izvršio krivična dela nanošenje „lakih telesnih povreda“ i „ugrožavanje bezbednosti“. Ali ni u jednom delu procesa nisu dokazane optužbe.

Tužilaštvo je u završnoj reči predložilo da Čanak bude uslovno osuđen na osam meseci zatvora uslovno na dve godine jer je "svedočenjem, dokazima i veštačenjem utvrđeno da je učinio krivična dela za koja se tereti". Odbrana je međutim zatražila njegovo oslobađanje, što je i epilog procesa.

Lider LSV je prethodno tvrdio da je u pitanju montiran politički proces sa ciljem da se diskredituje. On je tvrdio da kod sebe nije imao pištolj, niti je njime vitlao, niti je Lešanovića tukao štapom. On je tvrdio da je Lešanovića tri puta udario poluotvorenom šakom, u grudi i vilicu, a da je on pao na zemlju "jer je bio mrtav pijan".

( Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pazarac

    30. mart 2016 | 15:42

    Čanak je car.

  • Пера

    30. mart 2016 | 14:48

    Треба судију осудити који га је ослободио !ПРАВОСУЂЕ ЈЕ КАТАСТРОФАЛНО !

  • Савица

    30. mart 2016 | 14:45

    ЧАНАК ГА НИЈЕ ПРЕБИО, ВЕЋ УНАКАЗИО. АЛИ ЕТО ТО ЈЕ НАШЕ НАКАРАДНО ПРАВОСУЂЕ СА ДВА АРШИНА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA