POČUČA SE POSLE SVEGA OGLASIO NA FEJSBUKU: Nikad nisam bio bolje, ne skrećem sa kursa

Viši sud u Beogradu izrekao je Počuči zabranu napuštanja boravišta i oduzeo mu pasoš, pošto mu je ukinuo pritvor koji mu je određen zbog izbegavanja suda

  • 16

Bivši voditelj i portarol Protivterorističke jedinice Radomir Počuča oglasio se prvi put posle hapšenja u Srbiji.

- Prvo, želim da vam poručim da sam živ, zdrav, u nikada boljem psihičkom stanju, koje ni za trenutak nije bilo narušeno... Malo kašljem i pljuckam "pilitje", ali dobro, sezona je... Ganuli ste me ovom neverovatnom podrškom, a ja vam dajem reč da me niko i ništa ne može pomeriti sa kursa kojim plovim. Oprostite mi što se ne mogu odmah svima javiti, tek sam se vratio, oran - napisao je Počuča.

POČUČA PUŠTEN IZ PRITVORA: Određena mu mera redovnog javljanja policiji

Viši sud u Beogradu izrekao je Radomiru Počuči zabranu napuštanja boravišta i oduzeo mu pasoš, pošto mu je ukinuo pritvor koji mu je određen 2014. godine zbog izbegavanja suda.

Poternica za njim je bila raspisana 27. novembra 2014. godine zbog izbegavanja da se pojavi na suđenju koje se protiv njega vodi zbog optužžbi da je ugrozio sigurnost "ŽŽena u crnom" pretnjama koje je uputio preko Fejsbuka.

POČUČI ODUZET PASOŠ: Evo uz koje uslove je Radomir pušten na slobodu!

Tom prilikom sud mu je odredio pritvor koji mu je juče ukinut. On se proteklih meseci oglaššavao putem Fejsbuka navodeći da je u Ukrajini gde se dobrovoljno bori na strani proruskih trupa.

(Telegraf.rs / Izvor: kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinko

    30. mart 2016 | 23:57

    On je veci SRBIN od svih vas internet huligana koji ne smete nocu parkom da prosetate jer se bojite kera jednog a ne da odete u rat kao on

  • neven

    31. mart 2016 | 07:41

    Ne mogu da verujem da je covek osudjen zbog ugraozavanja Zena u crnom, pa njih treba pritvoriti one su zlo za srpski narod, bravo za Pocucu

  • Geaksi jedni

    31. mart 2016 | 10:31

    On vam je najveci problem, dok 2000 bradonja samo ceka da se aktivira u Srbiji!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA