SPO i ASNS: Glasajte za Tadića u drugom krugu

Potpredsednik SPO Aleksandar Jugović kaže da su ta stranka i DS u svim najtežim vremenima bili zajedno, a Ranka Savić smatra da je Boris Tadić bolji izbor za radnike i građane

  • 0

Srpski pokret obnove pozvao je danas sve svoje članove i simpatizere da u drugom krugu predsedničkih izbora izađu na birališta i glasaju za predsedničkog kandidata koalicije "Izbor za bolji život" Borisa Tadića.

Potpredsednik SPO Aleksandar Jugović istakao je da jedino pobeda Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora garantuje nastavak evropskih integracija, "što su ideali zajedničke dvodecenijske borbe i SPO i DS".

- U svim najtežim vremenima SPO i DS su bili zajedno, pa je ova podrška potvrda odgovorne politike, a garancija nam je i 9. mart i Vidovdanski sabor i tromesečne demonstracije i sve ostale zajedničke borbe za demokratsku Srbiju usmerenu ka Evropi - naveo je Jugović.

Podrška Tadiću dolazi i od Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, koja je  pozvala svoje članove da u drugom krugu predsedničkih izbora podrže kandidata koalicije "Izbor za bolji život". Predsednica ASNS Ranka Savić je rekla da je takvu odluku doneo glavni odbor sindikata i naglasila da je od 70 članova tog tela samo pet bilo protiv pružanja podrške Tadiću.

- Boris Tadić je bolji izbor za radnike i građane Srbije, jer pruža veće garancije da će Srbija ići putem evrointegracija i da neće doći do prekida dolaska stranih investicija, što znaći otvaranje više novih radnih mesta, odnosno efikasniju borbu protiv nezaposlenosti - rekla je Savićeva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA