DEVOJČICA PRODAJE LIMUNADU NA ULICI: Ima samo 11 godina, a zarađuje bogatstvo (FOTO) (VIDEO)

Devojčica je prodaju limunade započela na uličnom štandu i tada nije ni slutila da će njen dečji proizvod napraviti ovakav bum na tržištu

  • 0

Mikaila Ulmer je 11-godišnjakinja koja je zahvaljujući svojoj genijalnoj ideji uspela da nadmaši mnogo starije poslovne ljude. Naime, limunada "Slatka pčela" je dospela u 55 različitih prodavnica u Americi, što govori o uspehu tog proizvoda!

BESPLATNO SPAVANJE SA AJKULAMA: Ovo je izazov samo za najhrabrije (VIDEO)

Devojčica je prodaju započela na uličnom štandu i tada nije ni slutila da će njen dečji proizvod napraviti ovakav bum na tržištu.

Recept za njenu limunadu zasnovan je na bakinom starom receptu, a glavni sastojci su nana, laneno seme i med.

Mikaila je rekla da je na ovu ideju došla sa samo četiri godine i da je otprilike u isto vreme postala opsednuta pčelama. Inače, ona je jedna od ljudi koji se zalažu za zaštitu ovih životinja.

- Nešto čudno se dogodilo i ja sam postala fascinirana pčelama. Naučila sam mnogo o njima i o eko-sistemu. Onda sam došla na ideju da napravim nešto što će biti zasnovano na pčelinjem proizvodu: medu - rekla je Mikaila.

Prvi put je o svom proizvodu pričala na televiziji ABC, u emisiji Šark Tank, putem koje je zaradila 60.000 dolara za pokretanje proizvode "Slatkih pčela".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA