TRAMP NUKLEARNIM ORUŽJEM PRETI EVROPI? Nova provokacija američkog kandidata za predsednika!

Iako ga je novinar Metjus upozoravao da sve što izgovara nosi određenu težinu i da bi možda valjalo da obazrivije daje određene izjave, Tramp je bio siguran u svoju izjavu

  • 10

Kandidat za predsednika Amerike Donald Tramp opet je šokirao javnost izjavom da ne može da otpiše mogućnost upotrebe nukelarnog oružja protiv Evrope.

"ABORTUS TREBA ZABRANITI": Tramp za kažnjavanje žena koje to učine

On je naglasio da bi "bio poslednji koji bi odlučio da koristi nuklearno oružje".

Međutim, ono što je Tramp morao da zapita zašto SAD prave nuklearno oružje ukoliko nikada neće imati nameru da ga koriste, a na pitanje novinara Krisa Metjusa da li bi ga koristio protiv Evrope Tramp je odgovorio da ne veruje, ali i da ne namerava da takvu mogućnost otpiše.

Iako ga je Metjus upozoravao da sve što izgovara nosi određenu težinu i da bi možda valjalo da obazrivije daje određene izjave, Tramp je ostao odlučan.

- Bio bih izuzetno spor u donošenju takve odluke, ali ako neko na vas udari nuklearnim oružjem zar mu ne biste vratili istom merom? - upitao je Tramp novinara.

Intervju za MSNBC već je dospeo u žižu javnosti nakon što je Tramp naglasio da bi žene trebalo kažnjavati zbog abortusa.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana яяя

    1. april 2016 | 10:30

    Razumno i odmereno.

  • Mix

    1. april 2016 | 11:08

    Ni ja ne vidim ništa sporno u izjavi.

  • Darko

    1. april 2016 | 09:53

    Ne vidim nikakav problem u odgovoru...covek je rekao da bi upotrebio nuklearno oruzije tek ako bi neko prvi to uradio protiv amerike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA