ALEKSANDAR CELU NOĆ ČEKAO DA BI UDAVIO ŽENU: Ispovest skrhane majke ubijene Mirjane iz Bosanske Gradiške

- Ne mogu da shvatim da je više nema. Toliko je volela život, koliku je samo ljubav osećala prema sinu. Zašto ju je ubio, zašto je zagorčao detetov život - kroz plač nariče majka Vera

  • 4

Nesrećnu Mirjanu Majkić iz Bosanske Gradiške krvoločno je udavio suprug Aleksandar u utorak ujutru pred očima petogodišnjeg sina, nakon čega se predao policiji. Slavko i Vera Kukrić, otac i majka ubijene žene, skrhani su od bola i sve dok je nisu izneli u kovčegu, oni nisu mogli da veruju da je njihova ćerka mrtva!

GOLIM RUKAMA ZADAVIO SUPRUGU MIRJANU: Stravičnu scenu gledalo njihovo petogodišnje dete!

Neutešna majka Vera pali cigaretu za cigaretom i priča o pokojnoj kćerci.

- Ne mogu da shvatim da je više nema. Toliko je volela život, koliku je samo ljubav osećala prema sinu. Zašto ju je ubio, zašto je zagorčao detetov život - kroz plač nariče majka Vera.

Mirjanini roditelji objasnili su da Aleksandar nije spavao celu noć i da je čekao trenutak da napravi zločin.

ŠTA SE DEŠAVA S NARODOM NA BALKANU? Porodične tragedije koje su šokirale BiH (FOTO) (VIDEO)

- Policija je prilikom uviđaja na stolu našla punu pepeljaru opušaka i šoljice od kafe. Znači, nije spavao, čekao je trenutak. Udavio ju je u četiri ujutro i potom je još dva sata sedio pored nje. Uveren sam da je hteo da bude siguran da je mrtva – govori Mirjanin otac Slavko.

Mirjanini roditelji kažu da su često savetovali zeta Sašu, kako su ga, inače, zvali, da se okani kocke i vrati normalnom životu. Saša je, kako kažu, nakon povrede noge, mislio da su svi protiv njega, i porodica i lekari.

- Kad god sam mu govorio da se posveti poslu i porodici, uvek mi je govorio: "Bit ću bolji." Živeo sam za taj dan da mi kaže: "Već sam nekoliko dana bolji, popravio sam se." Evo, za ovim stolom mi je njegov otac jednom rekao: "Isterao sam đubre iz kuće." Znači, i njemu je pravio probleme - kaže Slavko Kukrić.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    1. april 2016 | 16:11

    Besna sam!

  • Ja

    2. april 2016 | 20:45

    Verovatno zacetak paranoidne sizofrenije samo niko ne ume da prepozna i posalje na lecenje. Cim su "svi protiv nekog" to je znak...

  • victoria

    1. april 2016 | 17:01

    Gde samo nadju takve da se udaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA