OTKRIVENO LICE NAJVEĆEG KOLJAČA ISIS-a: Buldožer od 130kg obezglavljuje zatvorenike i seče im udove BEZ MILOSTI (FOTO) (VIDEO)

Buldožer do sada nikad nije pokazao lice pred kamerama, za razliku od mnogih ekstremista koji se nisu libili da otkriju svoj identitet

  • 27

Bradati militant Islamske države nadvio se nad zatvorenicima koji su klečali nasred prometne ulice u iračkom Mosulu pre nego što im je odrubio glave.

OVO JE NAJVEĆI KOLJAČ ISIS-a: Zovu ga Buldožer, a njegova brutalnost će vas frapirati (FOTO) (VIDEO)

Njegova građa otkrila je kako to jedino može biti 130 kilograma teško čudovište poznat pod nadimkom "Buldožer", koji je na glasu kao jedan od najozloglašenijih krvnika islamske države.

Buldožer do sad nikad nije otkrio lice pred kamerama, za razliku od mnogih ekstremista koji se nisu libili da otkriju svoj identitet.

Za njega se zna samo da je kurdskog porekla, kao i da su zatočenici u narandžastim odelima "u njegovoj milosti".

Foto: ISIS Foto: ISIS

Pre nego što je zatvorenicima razrezao vratove, zapretio je kurdskim snagama koje napadaju Islamsku državu, kao i kurdskom predsedniku Masudu Barzaniju.

Nakon što je trećem muškarcu odrubio glavu, s jednom glavom zarobljenika paradirao je okolo.

Buldožer je dosad obezglavio nekoliko muškaraca i sekao udove deci. Jedan 14-godišnji Sirijac po imenu Omar kazao je kako mu je taj džihadista odsekao ruku i nogu jer je odbio da se pridruži ISIS-u.

Buldožer, koljač Islamske države. Koljač Islamske države. Foto: ISIS Buldožer, koljač Islamske države. Koljač Islamske države. Foto: ISIS

Omar, koji je uhvaćen kako se bori na strani pobunjenika i mučen više od mesec dana, kazao je kako je Buldožer tada oko sebe okupio velik broj dece koja su gledala amputaciju.

Poslednji propagandni video pojavio se nakon što je Islamska država izgubila delove svojih sedišta u Raki nakon zajedničkog napada Kurda i SAD.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pew

    1. april 2016 | 15:33

    Koliko umobolnika se okupilo da gledaju ovaj zlocinacki cin. Onda dolaze po azil i pozivaju se na ljudksa prava.

  • Qpus

    1. april 2016 | 19:19

    Ne nije on najveci a Naser Oric, Taci....ovaj je samo tezi..

  • Boban

    1. april 2016 | 15:35

    Ovaj bradonja sigurno nije buldozer. Onaj u crnom odelu je mnogo deblji. Kako god oboje ih treba isto tako kao što su oni drugima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA