MOŽDA I VI IMATE BLAGO, A NE ZNATE: U Srbiji ih ima na svakom ćošku, a stranci za kg ovih GLJIVA daju - 8.000 EVRA!

U pitanju je najcenjenija i najskuplja pečurka na svetu iz jednog prostog razloga - ne može se veštečki uzgajati, a jedino njegovo stanište je divljina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Analitičar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Fungivet

    02. april 2016 | 23:16

    Koliko ljudi lupaju gluposti tek vidim kad pratim clanke ili komentare iz mojih oblasti (gjivarstvo, pcelarstvo i veterinarska medicina) Gljive su gljive, a samo su sampinjoni pecurke. Tartuf nije zacin nego zacinska gljiva!!!

  • momazver

    02. april 2016 | 08:19

    MOŽE SE VEŠTAČKI UZGAJATI!Naši pečurkari su to uspeli još pre 30 godina *zarazivši* korenje hrasta tom pečurkom - u saksiji. U prirodi to izgleda ovako sadi se hrast,pa lešnjak,pa hrast,pa lešnjak... Prvih desetak godina prodaješ lešnjake/do 30-40.000 evra/, a posle,/20tak-30takgodina/ kad je mreža micelija uspostavljna na celoj parceli-vadiš i pečurke. To je zapravo ulaganje za unuke!Ali mi bi sve ODMAH!

  • Бајкер

    01. april 2016 | 22:15

    Гљиве?Печурке ваљда.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA