DS: SNS poziva na anarhiju. SNS: DS silom rešava probleme

"Naprednjacima su danas svi krivi za izborni poraz i pozivaju na anarhiju u kojoj nema institucija nego se batinama uređuju pravila", kažu u DS-u. Naprednjaci na to odgovaraju:: "Taj manir Borisa Tadića postoji još od 2000, kad su linčovali političke protivnike na ulicama Beograda"

  • 0

Demokratska stranka smatra da naprednjaci pozivaju na anarhiju u kojoj nema institucija nego se "batinama uređuju pravila".

Demokrate u saopštenju ocenjuju da SNS, "od kada se vratila u svoje radikalsko ponašanje ne preza ni od čega, pa ni od najava nasilja i napada na sve institucije u Srbiji".  Kako tvrde, danas su meta naprednjaka "ne samo politički protivnici kojima su ranije pretili linčom, a danas vezivanjem za radijator, nego i nezavisne institucije, tužilastvo i mediji".

- Naprednjacima su danas krivi svi za izborni poraz i pozivaju na anarhiju u kojoj nema institucija nego se batinama uređuju pravila - ističe se u saopštenju.

Na drugoj strani,  Srpska napredna stranka tvrdi da DS "samo silom, pretnjama, novcem, a neretko i batinama rešava probleme koje bi morale da rešavaju institucije u Srbiji".

- Taj manir Borisa Tadića postoji još od 2000, kad su linčovali političke protivnike na ulicama Beograda, a danas je nastavljen krađom glasova, javnim i medijskim linčom političkih protivnika - tvrdi SNS u saopštenju.

Naprednjaci poručuju da neće odgovarati na, kako smatraju, pretnje DS-a, već da će vlast Borisa Tadića pobediti "olovkom i papirom".

(I. M. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA