AKO VIDITE OVU ŽENU ODMAH ZOVITE POLICIJU: Pevačica Granda otišla da trči, više se nije vratila?

Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila

  • 39

Jelena Marjanović iz Crvenke nestala je danas u 15 časova u mestu Borča kod nasipa. Jelena Krsmanović, udata Marjanović,  nestala je u Borči, a poznata je široj javnosti kao pevačica Granda, Jelena Jeca Krsmanović.

Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom, prenosi Kurir.

Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom.

Nestanak je prijavljen policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, njen telefon je ostao ukjučen, a porodica je uplašena i očajna. Njen telefon je lociran, ali za sada nema bližih informacija u cilju istrage.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave porodici, ili najbližoj stanici policije.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Povodom ovog slučaja oglasio se i MUP:

Policiji je nešto pre 20 časova prijavljen nestanak Jelene Marjanović (1983), pošto se danas oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči. Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag. Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno pretražuje teren u Borči, gde je poslednji put viđena Jelena Marjanović. Jelena je visoka oko 170 centimetara, srednje telesne konstitucije, crne duge kose i tamnijih očiju. U trenutku nestanka na sebi je imala donji deo trenerke crne boje, gornji deo plavo-bele boje i ljubičaste patike. Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane koji imaju neku informaciju ili vide devojku sa slike da se jave najbližoj policijskoj stanici ili neka pozovu broj 192.

Jelenin suprug Zoran Marjanović za Kurir kaže da oni redovno dolaze na ovo mesto da ona trči.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

- Džogira od rampe do nasipa i vrati se do rampe i tako nekoliko krugova. Parkirao sam auto na početku staze a danas smo bili sa ćerkicom Janom.

Sa ćerkicom Janom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Danas smo krenuli prema njoj i nije je bilo nigde. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će da istrči i dolazi da joj donese hranu. Bila je raspolozena, sve ok, niti je alkoholicar, niti je suicidan lik, jedno normalno bice porodicna žena", kaže Marjanović, i nastavlja:

- Mi smo jako vezani. Ona je Grandov pevač od 2002. i izbacila je četiri singla. Otkako ste objavili stalno zovu iz Granda. Sve je prijavljeno policiji, a njen telefon i dalje zvoni. Oni iz nekog razloga nisu mogli odmah da upale te lokatore, postoji protokol ili neko odozgo mora da im javi da bi krenuli u potragu, a pri tom nama je svaki sat bitan, jer ako je otimica, ili joj je glava u torbi telefon može da se nadje. Moze da bude svašta, Borča je divlje naselje, ima svega i svačega, ona je na Fejsu imala dosta obožavaoca i pretnji, tipa "prelepa si, slatka si, ukrašću te. Možda je to benigno, možda na to ne treba da se obraća paznja, ali ne treba prepustiti slučaju - priča Jelenin muž.

- Mi nismo imali nikakva dugovanja niti nerazjašnjene račune niti se krećemo u takvom društvu, porodični smo ljudi, bavimo se muzičkom produkcijom, ona je pevačica. Jedan običan dan se pretvorio u pakao. Porodica i prijatelji su se odmah uključili u potragu. Pretrazili smo reku ne postoji mogućnost da upadne, nekoliko puta smo prosli sve jedino ako nije upala u neku rupu - kaže Zoran Marjanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lols

    2. april 2016 | 21:54

    policija jos nema prava po zakonu da reaguje ccccccc ebem ti nas zakon

  • Milica

    3. april 2016 | 02:56

    Vazno ja svi kriminalci znaju da je Srbija najbolje mesto u Evropi za otmice. Imaju 3 dana fore dok neko pocne da ih trazi, ne daj Boze nikom. Zanima me da nestane Vucicievo dete da li bi cekali 3 dana i postovali zakon?????

  • Marina

    3. april 2016 | 09:19

    Cekaj bre pa zar nije usvojen Tijanin zakon??!!! Da se odmah krece u potragu pi prijavi nestanka a ne da se ceka 24 ili 72 sata!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA