Zaklao Dragu (73) i njenog muža Dragoljuba (71) i bacio ih u septičku jamu, a dobiće 10 GODINA ZATVORA?

Kada je uhapšen, F. Đ. (16) je priznao zločin i detaljno ga opisao, a u njegovoj kući je policija pronašla krvavu odeću, nož s kojim je zločin počinjen, mobilnik telefon i 1.300 evra

  • 12

F. Đ. (16) i D. S. (21) iz Brodice kod Kučeva, optuženi su da su u februaru ove godine zaklali bračni par Dragu (73) i Dragoljuba (71) i opljačkali ih, a potom ih bacili u septičku jamu.

LOPOVI ZAKLALI MUŽA I ŽENU, PA IH BACILI U SEPTIČKU JAMU! Jezivi detalji ubistva o kom bruji Srbija

Maloletnom F. Đ. zbog ovog zločina preti maksimum 10 godina zatvora, dok njegovom saučesniku, koji je mlađi punoletnik 20, piše Informer.

LOPOVI ZAKLALI MUŽA I ŽENU, PA IH BACILI U SEPTIČKU JAMU! Jezivi detalji ubistva o kom bruji Srbija

Podsetimo, ubice su zaklali bračni par, uzeli im 5.000 evra i mobilne telefone, a zatim njihova tela uvili u čaršafe i bacili u septičku jamu koja se nalazi u dvorištu.

Za ovaj monstruozan zločin prvo su bili osumnjičeni i uhapšeni Rumuni Grigorije Viorela (55), Germana Florijana (49) i Vasila Dumetresa (44) koji su kod njih radili sezonski posao. Međutim, ubrzo je za vreme istrage utvrđeno da oni nisu krivi, pa su pušteni na slobodu.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Inače, u ovom mestu su za dva mladića koji su osumnjičeni, meštani rekli da su problematični, skloni alkoholu, da nisu nigde radili i da imaju završenu samo osnovnu školu. F. Đ. je živeo s babom i dedom jer mu je majka udata u Bosni, dok otac živi u Crnoj Travi. Kada je uhapšen, on je priznao zločin i detaljno ga opisao, a u njegovoj kući je policija pronašla krvavu odeću, nož s kojim je počinjen zločin, mobilni telefon i 1.300 evra.

Kao da sve ovo nije dovoljno, ispostavilo se da je D. S. rođak ubijenih Jugovića. Naime, njegova baba, koja je Dragoljubova sestra, sumnjičila se čak da je znala za strašan zločin i da je pomogla krvnicima da sakriju tragove.

Kada je sahrana završena, baba je D. S. poslala kod oca u Beč, a ovaj čim je čuo da su otkriveni predao se austrijskoj policiji i ubrzo je izručen u Požarevac.

Inače, ubijeni bračni par važio je za najbogatiju porodicu u Brodici i bili su devizni penzioneri jer su radni vek proveli u Austriji. Kada su se vratili u rodnu Brodicu, sagradili su dve nove kuće i motel-restoran. Iza njih su ostali dve ćerke i sin, a motel su nazvali "Devet Jugovića" po svojim unucima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    4. april 2016 | 09:12

    Neverovatno,smanjuju se kazne za ubistva,na kraju ce biti jos i pomilovani i oslobadjani,a u zatvorima ce biti oni koji nemaju da plate struju

  • Lele

    4. april 2016 | 13:41

    Treba prvo sud osuditi na 10 godina pa onda ubicu obesiti

  • Derac

    4. april 2016 | 09:15

    brate sta ljudi rade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA