OVO SU POSLEDNJE REČI RUSKOG RAMBA pre nego što je rekao da ga raznesu zajedno sa džihadistima!

Oficir ruskih snaga za specijalne operacije, Aleksandar Pohorenko, poginuo je na području drevnog grada Palmira u Siriji

  • 58

Ruska vojska otkrila je transkript poslednjeg razgovora Aleksandra Pohorenka (25), poznatijeg kao ruski "Rambo", koji je u javnost stigao nakon što je naredio Rusima da bombarduju položaj na kojem je bio opkoljen od strane džihadista dok je usmeravao ruske avione na mete Islamske države.

VOLEO JE I DAO ŽIVOT ZA MAJKU RUSIJU: Ovo je Putinov HEROJ koji je namerno usmerio avione na sebe!

- Opkoljen sam, oni su napolju, a ja ne želim da me zarobe i paradiraju sa mnom. Naredite bombardovanje, neće oni ismevati mene i ovu uniformu. Želim da umrem sa dostojanstvom i da za sobom povedem ovu đubrad. Uslišite moju poslednju želju, počnite sa bombardovanjem, oni će me ionako ubiti - glasile su poslednje rečenice ovog junaka.

Pre nego što su pale prve bombe, on je drhtavim glasom dodao da su se svi njegovi snovi ispunili, da ima najbolju ženu na svetu i da je služio naciji koju je voleo.

- Ovo je kraj, komandante, hvala Vam. Recite mojoj porodici i zemlji da ih volim. Recite im da sam bio hrabar i da sam se borio do poslednjeg daha. Molim Vas brinite o mojoj porodici i osvetite moju smrt. Zbogom, komandante, recite mojoj porodici da ih volim - bile su poslednje reči ubijenog Aleksandra.

Foto: msk.kp.ru/Privatna arhiva Foto: msk.kp.ru/Privatna arhiva

Oficir ruskih snaga za specijalne operacije poginuo je na području drevnog grada Palmira u Siriji, a veruje se da će ruski predsednik Vladimir Putin porodici poginulog Aleksandra lično posthumno dodeliti najviše odlikovanje za hrabrost.

(Telegraf.rs / Izvor: unilad.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA