NOVI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO BIH: Žena iskasapljena NOŽEM i bačena u reku zbog neuzvraćene ljubavi?

Četrdesetšestogodišnja žena je, pokazali su tragovi, ubijena nožem

  • 2

F. M. (46) iz Plahovića kod Zenice ubijena je, najverovatnije, zbog neuzvraćene ljubavi, a među osumnjičenim za njeno ubistvo se nalazi i muškarac koji je s njom bio u vezi, saznaje Zenicablog.

BRUTALNO UBISTVO U ZENICI: Ženu svirepo pretukli, vezali joj ruke i noge, i telo bacili u reku

Monstruozan zločin se dogodio u samom selu Plahovići kod Zenice, gde je Fuada juče ubijena. Njeno telo je zatim, vezanih ruku i nogu, dovezeno i bačeno blizu obale reke Bosne, između naselja Kanal i Blatuša u Zenici, saznaje Zenicablog.

Četrdesetšestogodišnja žena je, pokazali su tragovi, ubijena nožem. Uhapšeni su muškarci inicijala M.M. i O.T., a u policiji su za sada oprezni oko toga ko je počinila ubistva, a ko pomagač. Takođe, za umešanost u smrt ove Zeničanke se sumnji još najmanje jedna osoba, za kojom traga policija.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography

Od izvora među istražiocima saznaje se da su ubijenoj bile zamotane ruke, noge, lice, a nema infomacija da li je pre ubistva bila mučena. Obdukcija će biti obavljena tokom dana, a istražni policijski timovi vrše dodatne istražne radnje u vezi s ovim teškim krivičnim delom.

- Nakon što Kantonalnom tužilaštvu, za nekoliko dana, bude dostavljen nalaz i mišljenje veštaka sudske medicine, imaćemo više informacija o ovom slučaju - kazala je za Fenu stručna saradnica za odnose s javnošću Kantonalnog tužilaštva ZDK-a Mirna Poljac.

Istražni policijski tim MUP-a je tokom jučerašnjeg dana lišio slobode dve osobe koje se dovode u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog dela. Oni su zasad, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima, zadržani u pritvoru i nad njima je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada, dok se nastavljaju aktivnosti policijskih službenika na prikupljanju dokaza i dokumentovanju krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA