MISTERIOZNA SMRT U DIZNILENDU: Pronašli ga mrtvog u kući strave i užasa!

Park je po običaju bio otvoren subotom, ali je kuća užasa bila zatvorena

  • 2

Telo 45-godišnjeg tehničara koji radu u pariskom Diznilendu nađeno je prošlog vikenda u tematskom parku u kome je čuvena kuća užasa. Nadležni smatraju da se radi o nesreći.

HAOS U DIZNILENDU U PARIZU: Uhapšen muškarac sa oružjem i Kuranom (VIDEO)

Zaposleni u parku su pronašli kolegu u subotu ujutru u Fantomskoj plemićkoj kući i veruje se da ga je ubila struja. Tehničar je radio u parku 14 godina pre nego što je nastradao.

Park je po običaju bio otvoren subotom, ali je kuća užasa bila zatvorena. U proteklih deset godina bilo je više smrtnih slučajeva u Diznijevim tematskim parkovima, ali najviše u Diznijevom rizortu u Orlandu na Floridi. Tako je Havier Kruz marširao u paradi kao Pluton u Diznilendu na Floridi 2004. pre nego što se sapleo na plovak "Lepotice i zveri" i poginuo. Najgora godina je bila 2009. kada je nastradalo troje radnika.

Jedna od nesreća odigrala se u sudaru u Diznijevom svetu, kada je poginuo jedan od dvojice vozača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina <3

    4. april 2016 | 22:11

    Bas je strava i uzas!

  • ATIMUS

    5. april 2016 | 00:00

    Gde su sahranjeni miki maus , paja patak ,silja ? Da im zapalim svecu i da dam popvima neku paru da coknu zvono za pomen i oprost duse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA