"REKLA MI JE DA ĆE ONA SIGURNO UMRETI SLEDEĆA": Stravična ispovest strine ubijene pevačice Jelene Marjanović!

- Dok ne vidimo rezultate istrage policije, neću ići u tu kuću. Ne znam da li je Zoran umešan u sve ovo - kaže strina ubijene pevačice Gordana Krsmanović

  • 45
Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf

Gordana Krsmanović Marjanović, strina pevačice "Granda" Jelene Marjanović, čije je telo pronađeno u nedelju u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči, kaže da njena ćerka Jana ne prestaje da plače i da stalno ponavlja: "Svi imaju mamu, samo je ja više nemam."

JELENA SE POSVAĐALA SA SUPRUGOM PRE NEGO ŠTO JE UBIJENA: Ljubomorne poruke novi dokaz u istrazi, da li su i motiv?

- S njom je u nedelju razgovarao i psiholog, ali ništa ne znam o tom razgovoru. Pitali smo Janu šta se dogodilo tog dana, ali ona ćuti - priča Gordana.

ILI SI LAV, ILI TE NEMA: Pogledajte poslednji intervju Jelene Marjanović! (VIDEO)

Prema Gordaninim rečima, o Jani se brinula Jelena, njena majka Zorica i vaspitačice. Sada je devojčica u vrtiću i ne želi da se vrati u očevu kuću, već hoće da ide kod Jelenine majke.

PREVELIKA TUGA: Evo kako su se od Jelene oprostile njene sestre

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Njenu porodicu kao da bije prokletstvo. Jelenini roditelji su se mladi preselili iz Raške u Borču. Pre osam godina joj je preminuo otac koji je do tada brinuo o njoj, ali tu nesreći nije bio kraj.

(VIDEO) Poslednji Telegrafov snimak Jelene Marjanović!

- Prošle godine joj je stric preminuo od karcinoma, a ove godine je i kod majke otkriven rak, zbog čega je Jelena do pre dva meseca odlazila na Institut za onkologiju, gde je Zorica ležara. Bila je borac, obožavala je da peva, a ćerku i bolesnu majku izdržavala je pevanjem - kaže strina kroz suze.

(VIDEO) OVO JE NASIP SMRTI, mesto na kojem je svirepo ubijena pevačica JELENA MARJANOVIĆ!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Kako kaže, ona ne može da zna šta se dogodilo tog kobnog dana, ali neće ići u kuću Zoranovih roditelja dok se ubica ne otkrije.

Obdukcija pokazala da li je svirepo ubijena pevačica Jelena - SILOVANA!

- Dok ne vidimo rezultate istrage policije, neću ići u tu kuću. Ne znam da li je Zoran umešan u sve ovo - kaže Goca za Kurir.

OVAKO JE IZGLEDALO KOBNO JELENINO TRČANJE: Evo gde ju je TAČNO ubica sačekao! (MAPA)

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Već neko vreme, Jelena je imala osećaj da će joj se nešto loše dogoditi.

- Kad je moj suprug, njen stric, umro pre godinu dana, pitala me je: "Šta se ovo dešava s nama?", a potom dodala: "Ja sam sledeća". Ni slutila nije da je bila potpuno u pravu. Svi smo se plašili da nas ne napusti njena majka, koja je obolela od kancera - neutešna je Gordana.

Jelenina majka Zorica ne može da dođe sebi otkako je čula strašnu vest i neprestano plače, a kako kaže, i pored toga što zna da je Zoran još uvek u policiji, ne sumnja u njega.

Foto: Facebook/Branislav Dzoni Marjanović‎ Foto: Facebook/Branislav Dzoni Marjanović‎

- Ne znam više u šta da verujem, sve je čudno. Veče kad je nestala tražila sam je tri sata, ni slutila nisam da mi je dete u kanalu punom vode - priča majka, a Gordana se nadovezuje na njenu priču da Jelena nije imala problema u braku i da je bila srećna:

- Dolazili su kod nas i delovali zaljubljeno. Jeca se nikad nije žalila na Zorana, možda neke stvari nije želela da mi kaže. Poslednje gostovanje je imala u rijalitiju "Parovi" i bili smo veoma ponosnji na nju kada smo je videli na televiziji. Bila je dobra i vredna domaćica, nikada joj ništa nije bilo teško.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    5. april 2016 | 09:03

    Na zalost postali smo bolestan i pakostan narod...Sve vise na zalost ovakvih slucajeva ;(

  • Mark

    5. april 2016 | 14:11

    Pun mi je ..... Ovo postaje zabava za dokon narod. Policija neka otkrije i manite se više ispovesti strine, tetke, babe i sl.

  • Mic

    5. april 2016 | 08:53

    Tuga , mlada , lepa žena, dete ostade bez majke , tuga prevelika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA