"ZAUVEK ĆEŠ DA BUDEŠ MOJ": Ovo je poslednja SMS PORUKA koju je Marija (13) poslala, pre nego što je skočila u SMRT!

- Neka druga će te možda imati u zagrljaju, ali ja ću te imati u srcu zauvek. Najbolji si, a ujedno meni i najlepši iako ti govoriš da nisi, a jesi, najsavršenije biće, nešto si najlepše što mi se desilo u životu - napisala je između ostalog devojčica

  • 91

Telo Marije Belčić (13) iz Negotina, pronađeno je u utorak popodne pored Tehničke škole u ovom gradu, u blizini silosa.

OTAC MARIJE BELČIĆ: Ne mogu da zamislim zašto je to uradila, da mi je samo rekla, ja bih sve rešio!

Devojčica je iz porodičnog doma nestala u ponedeljak negde oko tri sata iza ponoći, a pretpostavlja se da je izvršila samoubistvo zbog ljubavi.

Sa ovog mesta Marija Belčić (13) skočila je u sigurnu smrt: NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U NEGOTINU (FOTO)

Prema navodima njenih drugara iz škole, u poslednje vreme je malo popustila u školi, srećno se zaljubila, ali su roditelji branili tu vezu.

Na mestu samoubistva pored roditelja i prijatelja, došao je i njen momak, kojem je u ponedeljak ujutru oko 2.45 minuta poslala poslednju SMS poruku sa svog telefona.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Samo želim da ti se zahvalim za sve, što si bio tu kad niko drugi nije, kad nisi otišao kad su svi drugi otišli, i ti si, Boga mi, imao 100 prilika da odeš, ali nisi. I da znaš da ćeš zauvek da budeš moj iako ne budemo zajedno, i dalje ćeš biti moj. Neka druga će te možda imati u zagrljaju, ali ja ću te imati u srcu zauvek. Najbolji si, a ujedno meni i najlepši iako ti govoriš da nisi, a jesi, najsavršenije biće, nešto si najlepše što mi se desilo u životu. I ne mislim da te iko voleo ili da će da te voli ovoliko koliko te ja volim. Prosto ne znam ni ja, obožavam te, obožavam kad sam s tobom i kad me zagrliš onako kako samo ti umeš, tvoji zagrljaji i poljupci su nezamenljivi. I tako, samo sam imala neku potrebu da ti napišem to, ne znam šta mi je. Ljubavi jedina volim te najnajnajnajviše u celom univerzumu - napisala je Marija, a preneo Alo.

Marijin dečko Stefan, rekao je da nije bio dostupan u toku noći i da je poruku video tek ujutru. Pokušao je da je dobije, ali se nije javljala.

Kada je pronađeno beživotno telo ženske osobe, otac Goran je po duksu prepoznao da je to njegova Marija. Oni koji su poznavali devojčicu rekli su da dolazi iz normalne i zdrave porodice i da ništa nije naslućivalo da će počiniti nešto tragično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    6. april 2016 | 10:03

    Sta ste napali na roditelje? Svi ste vi bili prepametni i smerni u tim godinama? Ne dao mi Bog da se vratim u te godine to je najteze vreme za decu i za roditelje. Da je roditelji nisu voleli kako neki od vas pisu, da je nisu razmazili ne bi ovo uradila. To sto lajete po internetu i blatite ljude koje ne poznajete - Bog i to vidi, a imate i vi decu i unucicie. Jadni roditelji i cela prorodica, iskreno saucesce, Bog da joj dusu prosti.

  • Pupak

    6. april 2016 | 08:19

    Auuu dete malo sta uradi

  • victoria

    6. april 2016 | 08:22

    Da je samo rekla...Roditelji treba da znaju sta se dogadja s njihovim detetom. Ocigledno je nisu ni poznavali da vide koliko je bila osetljiva i verovatno depresivna. Neverovatno je da neko sebi oduzme zivot zbog uzvracene ljubavi, jer logicno je da se to desi zbog neuzvracene, mada i to nije normalno. Dete ocigledno nije bilo svesno sta radi. Gde je odgoj, gde je pouka o moralu, o razabiranju sta je ispravno a sta ne? Dete je odrastalo u duhovnom vakuumu ne znajuci sta je normalna reakcija na stvari koje su joj se desavale. Previse je bila mlada za ljubav, i nije znala da normalno reaguje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA