NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE U NIŠU: Čovek umro od UJEDA OSE, na drugog PAO AUTOMOBIL, treći IZBODEN NOŽEM!

Osim ove dve nesreće, vozača kamiona P. I. (35) ujela je osa, te je ubrzo preminuo od anafilaktičkog šoka

  • 1

Nišlija D. M. (43) poginuo je juče u 16.56 minuta u Ulici Stevana Sremca 15 u Nišu, potvrdio je za Telegraf portparol niške Hitne pomoći Dušan Gostović.

Kako saznajemo, na njega je pao auto koji je popravljao. Niška Hitna pomoć je juče intervenisala i na aerodromu Konstantin Veliki.

- U 18.58 dobili smo poziv zbog vozača kamiona P. I. (35) kojeg je ujela osa. Međutim, čovek je preminuo od anafilaktičkog šoka - rekao je Gostović.

U 22.19 Hitna pomoć je zbrinula šestoro ljudi povređenih u saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru 12. februar. Gostović je precizirao da se radi kod petoro osoba o lakšim povrdama.

Međutim, tu nesrećnim vestima nije kraj. Tridesetogodišnji M. S. u 3.56 sati izbodem je nožem u "Kubo klubu" u Balkanskoj ulici.

Kako je Telegrafu Gostović potvrdio, on je zadobio po jedan ubod u rame i u preponsku jamu i prebačen je na Hiruršku kliniku niškog Kliničkog centra.

Četvoro Nišlija juče i noćas je naprasno preminulo. Ekipa niške Hitne pomoći imala je jednu uspešnu reanimaciju.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA